Ο Φρου Φρου και ο Ξυλουργός - Meister Eder un sein Pumuckl (1982)

Φοβερός, απίθανος, καταπληκτικός ο Φρου Φρου !!! με "πέτυχε" όταν ήμουν μαθητής στο Λύκειο,παιζόταν απογεύματα Σαββάτου !!! Δυστυχώς, όμως, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα, πολύ θα ήθελα να μου έχει μείνει κάποιο επεισόδιο για να διηγηθώ !!!

Το μόνο που θυμάμαι είναι το τελευταίο επεισόδιο να δείχνει από μακριά το σπίτι - εργαστήρι του καλόψυχου ξυλουργού μπάρμπα Έντερ κι αυτός να μονολογεί λυπημένα : "πού είσαι Φρου Φρου, πού είσαι αγόρι μου ????" ???? Βλέπετε, ο Φρου Φρου δεν επρόκειτο να εμφανισθεί ξανά στο εργαστήρι του μπαρμπα Έντερ, ο οποίος, παρόλες τις σκανταλιές του, είχε φθάσει σε σημείο να τον βλέπει σαν παιδί του .... Σε εκείνη τη σκηνή είχα ρίξει αρκετό κλάμα :( :(.... Κι αυτό δεν συνέβη μόνο σε μένα !!! Θυμάμαι τη Δευτέρα, μετά το επεισόδιο, σε ένα διάλειμμα μια συμμαθήτριά μου να διηγείται σε άλλες συμμαθήτριες "προχθές έβλεπα με τον μικρό μου αδελφό Φρου Φρου και στο τέλος ο αδελφός μου έβαλε τα κλάματα" !!!!
 
Για ποιο λογο ειχε φυγει ο ΦρουΦρου απο το ξυλουργειο του Εντερ?

Στον επομενο κυκλο παντως (του οποιου το πρωτο επεισοδιο το προβαλει καποιο Ελληνικο καναλι με το κιλο και με κακη μεταγλωττιση) ο ΦρουΦρου πηγαινει σε καποιο ξαδερφο του Εντερ (παλι ξυλουργο) που κληρονομει τα εγαλεια του.
 
Wally είπε:
Για ποιο λογο ειχε φυγει ο ΦρουΦρου απο το ξυλουργειο του Εντερ?
'Eλα ντε .... ο Φρου Φρου ήταν ξωτικό της θάλασσας, αόρατο, αλλά, αν κολλούσε κάπου γινόταν ορατός !!! Κι έτσι και τον έβλεπε κάποιος άνθρωπος, έμενε μαζί του !!! Κάπως έτσι συνέβη και με τον μπαρμπα Έντερ : Ο απρόσεκτος Φρου Φρου πάτησε πάνω .... στην κόλλα που είχε ο Έντερ στο ξυλουργείο του, πήρε αυτή την "άπαιχτη" καρτούν μορφή, την οποία οι περισσότεροι απ' όσους είμαστε πάνω από 30+ μάλλον θυμόμαστε [και λατρεύουμε] και ... τον είδε ο μπαρμπα Έντερ !!! Αποτέλεσμα : από κει που ήταν ξωτικό της θάλασσας, η τύχη το έφερε να ζήσει σε ένα χωριουδάκι της Βαυαρίας, υιοθετημένος από τον καλόψυχο ξυλουργό που τον είχε σαν παιδί του !!!

Με παρόμοιο τρόπο, υποθέτω [χωρίς να είμαι σίγουρος] χώρισαν οι δρόμοι του Φρου Φρου με τον μπαρμπα Έντερ : Κάπου αλλού θα "κόλλησε" ο Φρου Φρου κι έτσι .....
 
O Δημήτρης Ιωακειμίδης έκανε τον Έντερ, αλλά το μυστήριο παραμένει ποια ηθοποιός έκανε το Φρου-Φρου?
 
Dominion είπε:
O Δημήτρης Ιωακειμίδης έκανε τον Έντερ, αλλά το μυστήριο παραμένει ποια ηθοποιός έκανε το Φρου-Φρου?
νομιζω οτι τη φωνη του φρου-φρου την εκανε η Αννετα Παπαθανασιου
 
η ηθοποιος ειναι η κλεοπατρα ροντιρη
 
Α, ο Φρου Φρου ήταν ο αγαπημένος του πατέρα μου! Μια εποχή είχαμε και μια τσάντα με το Φρου Φρου.
 
Θυμάμαι που πάντα τα επεισόδια τέλειωναν με την κλασσική φλυαρία του φρου φρου... :)
 
Φρου φρου και τα μυαλα στο μπλεντερ.Πως και πως περιμενα να ρθει η ωρα να κατσω να το δω.
 
θυμάμαι το χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Φρου-Φρου...πολύ συμπαθητικό πλασματάκι...
 
Πίσω
Μπλουζα