Ο Χορός των Κατασκόπων - Gotcha! (1985)

r0gar_hero

RetroN00b
Joined
31 Μάρ 2007
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
0
Θυμάται κανείς μία ταινία που ξεκινούσε με ένα νεαρό που έπαιζε paintball στο campus? Γαλούχησε εμένα και την παρέα μου : ονειρευόμασταν, όταν γίνουμε φοιτητές να παίξουμε paintball στο πανεπιστήμιο και να βρούμε μια Linda Fiorentino :) !

[edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η δεκαετία του '80 έδωσε πολύ αγαπημένες ταινίες και μία από αυτές είναι πράγματι και το Gotcha μεταφρασμένο ως "Ο Χορός των Κατασκόπων" με το αμερικανόπαιδο που μπλέκει με την όμορφη κατάσκοπο στο ταξίδι του στην Ευρώπη. Κάθε φορά που θα πιάσω αυτή την ταινία στην τηλεόραση κάθομαι και την παρακολουθώ.

Τον καιρό που σπούδαζα στην Ολλανδία είδα ένα διαφημιστικό όπου οργανωνόταν ένα αντίστοιχο παιχνίδι πανολλανδικά και μπορούσες να δηλώσεις συμμετοχή. Λάμβανες την κάρτα του θύματος με μερικά ελλιπή στοιχεία και έπρεπε να τον εντοπίσεις και να τον καθαρίσεις ενώ ταυτόχρονα κάποιος άλλος βρισκόταν πίσω από εσένα. Μου έμοιασε καταπληκτικό αλλά μετά ξεχάστηκα και δεν ξέρω τι απέγινε όλη αυτή η προσπάθεια. Μου έμεινε η απορία. Ε! κάποια στιγμή ας το οργανώσουμε εδώ, στα πάτρια εδάφη..
 
Ακούγεται ενδιαφέρον. Φανταζομαι θα μπορούσε να δίνεται μια φωτογραφία καθώς και το ο ευρύτερος χώρος στον οποίο κινείται (πχ η σχολή στην οποία σπουδάζει). Ένα θέμα που προκύπει είναι πως θα διανεμηθούν οι κάρτες. Μία άλλη δυσκολία είναι ο χώρος, καθώς φαντάζει επικίνδυνο να κυνηγιέσαι με κουμπούρια στα εξάρχεια για παράδειγμα. Τελευταία δυσκολία έχει να κάνει με την επιλογή του οπλισμού (ακα gear), αφού είναι προφανές ότι θα προκύψουν τραυματίες αν χρησιμοποιηθούν όπλα από το paintball. Πάντως θα υπήρχαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι και θα μπορούσαμε να θεσπισουμε και ένα βραβείο για το νικητή όπως μια νύχτα με τη Λιντα Φιορεντίνο ή τουλάχιστον με κάποια που της μοιάζει!
 
r0gar_hero είπε:
Μία άλλη δυσκολία είναι ο χώρος, καθώς φαντάζει επικίνδυνο να κυνηγιέσαι με κουμπούρια στα εξάρχεια για παράδειγμα.
Γι αυτόν τον λόγο τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι γελοία, χρωματιστά σαν τα παλιά νεροπίστολα. Μην πας να φας κανέναν και σε φάει κανας μπάτσος στ' αλήθεια και θα 'χει και δίκιο δηλαδή.

Δημήτρης :user:
 
Για συνοπτικές διαδικασίες, αντί να κυνηγιόμαστε μεταξύ μας στα Εξάρχεια, μπορούμε απλώς να τα βομβαρδίσουμε !

( εξαιρώντας φυσικά τα μέρη που συχνάζει ο φίλτατος Saulot ! )
 
Πίσω
Μπλουζα