Και απλα πρεπει να το
ψαχνουμε λιγουλακι παραπανω οταν αγοραζουμε (αν μας ενδιαφερει να στηριξουμε τα Ελληνικα προιοντα φυσικα) και να
κοιταμε την χωρα προελευσης (οχι μονο τη χωρα συσκευασιας). Και αυτο διοτι
παραδοσιακες Ελληνικες μαρκες που δεν θα μας περναγε απο το μυαλο, παρασκευαζουν
πλεον τα προιοντα τους στα
Σκοπια, τη Βουλγαρια κτλ.
Και μιλω για ειδη πρωτης αναγκης (διατροφης). Ψαχτε το, θα εκπλαγειτε
Φυσικα και εχουμε τα καλυτερα γαλακτοκομικα! Και σπαζομαι με κατι κυριες στα σουπερ μαρκετ που ζητανε "τυρι για τοστ". Σαν να πηγαινουν να αγορασουν αμαξι και να λενε "γεια σας, θελω ενα πρασινο αυτοκινητο παρακαλω". Εχεις κασερι, γραβιερα, ανθοτυρο, φετα κτλ. Συγκρινονται με τα διαφορα "Ευρωπαικα" (ξενερωτα για τα γουστα μου) τυρια? Να εχεις βουτυρο Κερκυρας και να ψωνιζεις Βορειοευρωπαικες βουτυρομαργαρινες?
Παντως και εκει θελει πολυυυυ ψαξιμο
Και μιας και μιλαμε για το υπεροχο σλογκαν "ο επιμενων Ελλη
νικα"....
Το προτιμω 1000 φορες απο το (κατα την ταπεινη μου γνωμη)
ζητιανικο και αναξιοπρεπες "Give Greece a chance" που καποια φωτισμενα μυαλα επινοησαν προσφατα ως καμπανια.
Με προσβαλει σαν Ελληνα να επαιτω μια ευκαιρια απο τους λοιπους "εταιρους".
Αν εχει μυαλο το Υπουργειο, να φερει τον Παπαναστασιου, να γυρισει νεα σποτς και να ευαισθητοποιησει τον κοσμο γυρω απο τα Ελληνικα προιοντα.
Και ρετρο και αξιοπρεπες και αποτελεσματικο