Ο κύριος έτσι και έτσι!!!

Playmolover

RetroMaNiaC
Joined
3 Δεκ 2007
Μηνύματα
569
Αντιδράσεις
158
Επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι, πάνω σε ρετροκουβέντα σήμερα με φίλους θυμήθηκα έναν τίτλο "Ο κύριος έτσι και έτσι". 

Δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι έπαιξε και πια χρονιά, αλλά θυμήθηκα ότι είχε προηγηθεί τρέιλερ και πως είχε ένα σπαστικό τραγουδάκι που έλεγε: '

"Ψάχνουμε να βρούμε έναν κύριο έτσι και έτσι 

Κύριο μυστήριο, έτσι και έτσι και έτσι... "

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Ούτε τι ήταν, ούτε πως ήταν... τίποτα! 

Μυστήριο όργανο τελικά ο εγκέφαλος ε;;;
 
Το θυμαμαι κι εγω ολο αυτο! Και νομιζα πως ημουν η μονη. ?

Ηταν απο ενα εορταστικο σοου, αποκριατικο το πιο πιθανο, και εχω την εντυπωση οτι συμμετειχε η Νατασα Γερασιμιδου. Δεν παιρνω ορκο, αλλα πρεπει να προβληθηκε 1979 - 1980.
 
Μπα..... να ήμουν 4-5 και να το θυμάμαι λίγο δύσκολο. Πιο μετά μάλλον.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου (δηλαδή ότι θυμάμαι χαίρομαι αλλά ευτυχώς βλέπω δεν είμαι μόνος) στο τρέιλερ υπήρχε ζευγάρι που έλεγε σε περαστικούς... "Ψάχνουμε να βρούμε ένα κύριο έτσι και έτσι"... 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι με το τρεϊλερ. Μπορει να προβληθηκε μερικα χρονια αργοτερα η εκπομπη. Καθολου δεν αποκλειεται.

Δεν ξερω ομως γιατι εμεινε σε ολους μονο το τραγουδακι που ελεγε το ζευγος στους περαστικους και τιποτε περισσοτερο και πιο σιγουρο. Τοσο πιασαρικο ηταν;
 
εγω παιδια δεν το θυμαμαι καθολου αυτο και δεν καταλαβα καν τι περιεχομενου εκπομπη ηταν,δωστε τα φωτα σας
 
Εκεί είναι το θέμα. Ούτε εμείς θυμόμαστε....
 
Γειά σας.Το συγκεκριμένο τραγουδάκι το θυμάμαι και εγώ.Νομίζω και εγώ πως ήταν αποκριάτικο αλλά γύρω στο 1984 με 1985 (όχι πιο παλιό).Θυμάμαι πως έπαιζε η Νατάσα Γερασιμίδου αλλά θυμάμαι και τον Καφετζόπουλο σε μικρή εμφάνιση σε ένα σκέτς να τον παίρνουν συνέντευξη.Παίζει να είναι αυτό:https://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B9_%CE%B5%CE%BE%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%82
 
Και αν ειναι οντως αυτο που λες, που μαλλον ειναι, τοτε προβληθηκε ακριβως σαν σημερα πριν απο 34 χρονια!
 
Νόμιζα πως μόνο εγώ το θυμόμουν! Δεν καταλάβαινα τίποτα από την πλοκή(είχε; ),μόνο το τραγούδι, την Γερασιμίδου και πως τον έψαχναν στους δρόμους.
 
Α, δεν το είχα δει αυτό το thread. Κι εγώ θυμάμαι αυτό το τραγουδάκι. Δεν πίστευα ότι μπορεί να το θυμάται κανείς άλλος, αλλά εσείς είστε απίστευτοι! Ήταν η μακαρίτισσα η Νατάσα Γερασιμίδου μαζί με κάποιον άντρα μαζί της , που όμως, δεν θυμάμαι καθόλου τι ήταν και ψάχνανε για κάποιον (ποιος ήταν αυτός, δεν έχω ιδέα, ούτε και θυμάμαι τίποτε άλλο). Θυμάμαι σαν όνειρο ότι περπατούσαν στο δρόμο και σταματούσαν ανθρώπους και ρωτούσαν με αυτό το τραγουδάκι.

Και να προσθέσω ότι θυμάμαι τη Γερασιμίδου να δείχνει με τα χέρια της σε αυτούς που ρωτούσε, την ώρα που τραγουδούσε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μμμμ... Τι να σου πω? Ο Πιατάς? Μπορεί, δεν θυμάμαι με τίποτα. Απορώ και πώς μου έχει μείνει στο μυαλό το τραγουδάκι και η μουσική του. Η μουσική του... Ο ρυθμός του τέλος πάντων. Αφού κι εγώ αυτό το τετράστιχο θυμάμαι. Μάλιστα εγώ το θυμάμαι:

"Ψάχνουμε έναν κύριο, έτσι κι έτσι, κι έτσι, κύριο μυστήριο, έτσι, κι έτσι, κι έτσι.."

Είχε συνέχεια. Αλλά δεν παίζει στο σκληρό μου δίσκο με τίποτα.
 
Το θυμάμαι κι εγώ, οπότε είμαστε 3.

Μπορεί να κανω κ λαθος αλλα μου ταιριάζει να ήταν από ένα τρέηλερ/teaser για μια σειρά που θα παιζόταν που προταγωνιστούσε ο Πάντζας «ποιός είναι ο κύριος Αλεξίου» όπου γυρνούσαν την Αθήνα και ρωτούσαν.
 

Συνημμένα

  • 0AAAAE8E-1238-463C-9E83-059609C323E3.jpeg
    0AAAAE8E-1238-463C-9E83-059609C323E3.jpeg
    17,4 KB · Προβολές: 6
Όχι, όχι. Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε σχέση με το παραπάνω σήριαλ, το οποίο έβλεπα. Αυτό ήταν μία εκπομπή εορταστική. Ίσως αποκριάτικη, όπως λένε τα παιδιά παραπάνω.
 
Πίσω
Μπλουζα