Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.639
ICococinel είπε:Τα τελευταία μου αποκτήματα! :hurrah:
MΠραβο πολυ ωραια.
ICococinel είπε:Τα τελευταία μου αποκτήματα! :hurrah:
Wow !!!! Τα έχεις όλα... Μπράβο!imperium είπε:
Στείλε μου ναι!!! Επειδή μου λείπουν κάποια! Thnxxxx!!!!imperium είπε:μπορω να σου πω σε μυνημα που μπορεις να τα βρεις ολα
Τέλεια! Αν μπορείς στείλε μου στοιχεία σε μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!!!imperium είπε:ξερω για Αθηνα να σου πω
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ 1 ΒΙΒΛΙΟ!!! ¨)imperium είπε:μπορω να σου πω σε μυνημα που μπορεις να τα βρεις ολα
Joanna τα έχεις κρατήσει τα βιβλιάκια απο οταν ήσουν παιδάκι δηλαδή; Φοβερό!!joanna20 είπε:Καλησπέρα παιδιά όντας καινούργια είδα μόις το τοπικ....Απλα τον αγαπώ...τον λατρευω.Τα έχω όλα τα βιβλία και τα ξαναδιαβάζω ακόμα!!!
Καλησπέρα! Ξέρω οτι το μήνυμα σας ήταν 7 χρόνια πριν, αλλά κάθομαι εδώ και μέρες και θέλω να μαζέψω τη συλλογή του Μικρού Βρικόλακα. Ξέρω πως όσο πέραασαν τα χρόνια τόσο πιο δύσκολο έγινε, αλλά ακόμα και τώρα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ πολύμπορω να σου πω σε μυνημα που μπορεις να τα βρεις ολα
Καλημέρα! Μπορείς να το μοιραστείς μαζί μου; θα είμαι ευγνώμων αν τα βρώ!Αγορασα προσφατα απο κεντρικο βιβλιοπωλειο της Αθηνας και μαλιστα ηταν φατσα καρτα