Ο πεταχτούλης του κελιού 13 (1986)

video80

RetroMasteR
Joined
2 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.125
Αντιδράσεις
194
Αθήνα 1986 κοντευουν Χριστούγεννα ,τα πεδάκια εξώ ψάλλουν κάλαντα και η ατμοσφαιρα εορταστική.

Ο Οδυσέας αποφιλακίζετε έπητα απο 12 χρόνια καθηξη για οικονομικά εγκλήματα τα οποια δεν διέπραξε ποτέ! Κ ομως τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή του...

Χάνει το σπίτι του ,η μνηστή του (φισικά) δεν το περιμένει και την βρισκει παντρεμένη και...πολύτεκνη ,ολοι οι παλιοι γνωστοι και φιλοι του τον ξεχνανε ,δεν μπορεί να βρεί δουλειά πουθενά ,κοιμάτε οπου βρεί ,ζεί κλέβοντας το κολατσιό απο ανήλικα πεδάκια ,βλεποντας λοιπον την κατάσταση εξαθλίωσης του αποφασίζει να ξαναεισέλθει στη φυλακή με κάθε τρόπο!!!

Θα προσπαθείσει να κλέψει ενα ακριβό κοσμηματοπολείο ,να φάει σε ενα κιριλέ ρεστοραν χωρίς να πληρώσει φουσκομένο λογαριαμό ,θα επιτεθεί σε αστιφύλακα ,ομως δεν γίνετε τίποτα!

Αγανακτησμένος οπως είναι επισκευτετε τον διευθηντή των φυλακών και τον παρακαλάει να τον ξανακλησει σε κελί ,κατι το οποιο φισικά δεν το δέχετε ο διευθυντής ,αναφέροντας του επηχηρήματα που δεν τον πειθουν. Ο Οδυσσέας ομως με χαμηλή αυτοπεποιθηση απλά παρακαλάει για ενα κελί! Τον πετάνε έξω απο τις φυλακές ,την ιδια νύχτα βρησκει καταφύγιο στην καροτσα ενος van ,οπου μπλέκει με σπείρα ληστών.

Οι ληστές τον αποδέχονται σαν δικό τους ,και πάνε να ληστέψουν ενα μεγάλο εργοστάσιο εκει όμως αλάζει η τύχη του Οδυσσέα. Γνωρίζει μια ομορφη λογίστρια η οποια συγκηνείτε με την ιστορία του...
 
Πίσω
Μπλουζα