Ο πιο αδύναμος κρίκος

geia1981

Banned
Joined
8 Ιαν 2011
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
0
ΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΚΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 
Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ "ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ"; ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
 
Με το καλώς όρισες, geia1981, παρέβηκες ήδη 4 (!!) από τους κανόνες του forum:

- Κατ' αρχάς και κυριότερο, δεν ζητούμε, ούτε μιλούμε για ανταλλαγή copyrighted οπτικοαστικού υλικού σε αυτό το forum - ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!

- Δεύτερον, το τηλεπαιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος" ξεκίνησε το 2001, οπότε είναι μεταγενέστερο του 1995, ως εκ τούτου, εκτός της θεματολογίας του παρόντος ρετρό forum...

- Τρίτον, γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, που είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ.

- Τέταρτον, άνοιξες δύο θέματα στο forum για το ίδιο θέμα.

Το παρόν thread επομένως κλειδώνεται και θα διαγραφεί συντομότατα...

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η συμμετοχή σου στο forum, να διαβάσεις τους Κανονισμούς Λειτουργίας του...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα