Ο πρόγονος του Ρόμποκοπ και του Κυνηγού: Robot da guerra - Robowar(1989)

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.580
Αντιδράσεις
1.725
Ειμαι σιγουρος οτι εχετε ξαναγραψει για αυτην την ταινια

Ηταν μια b-movie που ειχα δει καποτε στο NEW Channel!! Ηταν χαλια ταινια αλλα μου εκανε εντυπωση οτι ηταν συνδυασμος του Κυνηγου αλλα και του Ρομποκοπ!

Σε μια ζουγκλα κατι κομμάντο αντιμετωπίζουν ένα εχθρό με μια φοβερη τεχνολογια. Μια βολη απο το οπλο κανει φοβερες εκρηξεις και τα ξεπαστρευει ολα. Ενας ενας αρχιζουν να χανονται και να σκοτωνονται. Τελικα ο πρωταγωνιστης τον αντιμετωπιζει μονος του. Αφου βγαλει τη μασκα βλεπει οτι ειναι ενας παλιος συναδελφος που εχει γινει σαιμποργκ και προσπαθει να τον συνεφερει.

Το μονο που θυμαμαι καθαρα ειναι οτι το φιναλε ηταν τοσο βιαστικο που δεν καταλαβα τι εγινε. Τελικα το σκοτωσε το σαιμποργκ.

Παροτι ηταν χαλια ταινια, εχω ξανακουσει γιαυτη κι αλλες φορες πιο προσφατα. Επισης ακουσα οτι ειχε βγει ΠΡΙΝ απο τον Κυνηγο.

Ξερετε ποια λεω;
 
Την έχω δει αλλά φυσικά δε θυμάμαι τίτλο. Το μόνο που θυμάμαι είναι το απίστευτο γέλιο που είχα ρίξει... Μέγαλο έπος, πολύ δύσκολα θα βρούμε τίτλο όμως...
 
μια κορεάτικη παραγωγή?
 
Η ηθοποιοι ηταν Καυκασιοι και η γλωσσα Αγγλικα οποτε ισως λεμε για την Ιταλικη εκδοση. Τα λινκς δε μου λενε κατι αφου δε θυμαμαι τιποτα απο ονοματα και διαλογους :)
 
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αναφέρεστε στο ROBO-WAR.
 
Χμμμ χλωμο. Το σαιμποργκ φορουσε μια μαυρη στολη και κασκα σα μηχανοβιου η οποια δεν ειχε χαρακτηριστικα προσωπου.
 
Το Robowar αναφέρεις.
 
Το Robocop και το Predator ειναι του 1987 και και τα δυο οποτε μαλλον ειναι πολυ κακες αντιγραφες παρα προγονος των παραπανω ταινιων!!! Γιατι δεν κοιτας στο imdb.com που εχει πληροφοριες για ολες τις ταινιες και σειρες του πλανητη. Ηταν λιγο εως πολυ ιεροσυλια αυτο που ειπες για το "προγονος".
 
Πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαμε ξεχωριστό b-movie thread για όλες αυτές τις ταινίες του είδους.. Είναι τόσο πολύ το γέλιο που έβγαζαν.

Θυμάμαι χαρακτηριστική σκηνή στο ROBO VAMPIRE ( ρόμπο-μπάτσος πρέπει να ήταν το ελληνικό όνομα της ταινίας ) οπου ο μισοπεθαμένος ήρωας είναι στο χειρουργικό τραπέζι και προσπαθούν να τον κάνουν καλά... Και όποτε ζωντάνευε αναβόσβηνε μια μεγάλη πράσινη λάμπα με το σήμα "+" στο τοίχο, και όποτε πήγενε να πεθάνει αναβόσβηνε ένα μεγάλο κόκκινο "-" !
 
Πίσω
Μπλουζα