ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FANTASTIC!

vantor

RetroN00b
Joined
22 Οκτ 2008
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
42
FANTASTIC.jpg

Ένα νέο ψηφιακό περιοδικό για κόσμους φανταστικούς!



Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, η Digital Content ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου της ψηφιακού περιοδικού «Fantastic!». Η συντακτική ομάδα του περιοδικού -μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας- δημιούργησε ένα τεύχος με σκοπό τη διάδοση της ποπ κουλτούρας, προσανατολισμένο στα ενδιαφέροντα όλων των φαν του φανταστικού.



Στις σελίδες του περιοδικού, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει νέα και ειδήσεις για ταινίες, σειρές στην TV, βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, comics, graphic novels, manga, προϊόντα merchandising, D&D/RPG/card games και γενικώς ότι ενδιαφέρει τον οπαδό της geek κουλτούρας. H ύλη του περιοδικού πλαισιώνεται από ρεπορτάζ αγοράς, παρουσιάσεις προϊόντων και εκδηλώσεων καθώς και συνεντεύξεις προσώπων του χώρου.



To «Fantastic!» κυκλοφορεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή και διανέμεται δωρεάν σε όλους τους fans, καθώς και στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται εμπορικά στο χώρο.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού είναι διαθέσιμο για ανάγνωση στο https://digicon.gr/fantastic-mag/01/

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Fantastic!» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 24 χρόνια σε κλασική έντυπη μορφή.

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού θα βρείτε:



Συνέντευξη Δόμνα Παστουρματζή: Η Ελληνίδα ιέρεια της Ε.Φ. Μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό μας.

A Blast from the Past: Monkey Island Series. Τίτλοι και θέματα από το παρελθόν, που σίγουρα θα ξυπνήσουν αναμνήσεις σε πολλούς αναγνώστες.

Fantastic Art: Σπουδαίοι καλλιτέχνες του φανταστικού θα παρελαύνουν σε κάθε τεύχος. Σε αυτό, ο Michael Whelan.

Αφιέρωμα «Star Trek: Where no man has gone before», Μέρος Α΄. Το πρώτο μέρος του μεγάλου μας αφιερώματος στο Star Trek.

On Screen: 6 παραγωγές στο χώρο του φανταστικού που μπορείτε να απολαύσετε στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, καθώς και σε μορφή streaming.





Ακόμα:


Fantastic news, εκδηλώσεις, The Library, Comics & Graphic Novels, The Dungeon







DIGITAL CONTENT A.E. – Κεντρικά Γραφεία:

2ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, 19400 Κορωπί, Tηλ.: 2106513553, info@digicon.gr





Για περισσότερες πληροφορίες
Βάσια Λαγού

vlagou@digicon.gr
210-6513553 (εσωτ.267)​
 
Ωραία πράγματα!!!

Βλέπω ότι Αρχισυντάκτης είναι ο γνωστός σε όλους μας απο το θρυλικό περιοδικό PC MASTER - Βαγγέλης Κράτσας !!!! Yes PC Master!!!! :worship:

Καλή αρχή στο περιοδικό σας!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Με το που ειδα τον Τιτλο θυμηθηκα αμεσως οτι ειναι απο παλια εκδοση ,πραγμα περιεργο γιατι βγηκε μονο ενα τευχος.
Δεν ξερω γιατι εντυπωσιαστηκα με τα αρθρα που εχουν πανω τους λινκς με βιντεο ,ισως γιατι δεν το ειχα ξαναδει σε μορφη περιοδικου .
Μου φανηκε πολυ ρετρο-φουτουριστικο.
 
Εγώ πάντως στεναχωρήθηκα[...] με αυτό το e-περιοδικό....

Με το που το διάβασα, το μυαλό μου αυτόματα έκανε σύγκριση με τις ελληνικές -
ερασιτεχνικές- προσπάθειες διάφορων e-fanzine που γίνονται ανά καιρούς και αντιλήφθηκα την ανωτερότητα του Fantastic!, σε όλους τους τομείς!

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
001_fantastic-cover-d_page-0001-jpg.254684


Το 2ο τεύχος του FANTASTIC! ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε!

Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε:

- I’m Dreaming of a Geek Christmas: Σας προβληματίζουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας; Μην ανησυχείτε, το “Fantastic!” είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα!

- The Sci-Fi Girls: Σας παρουσιάζουμε δέκα πολύ γνωστές γυναικείες φιγούρες από τηλεοπτικές σειρές Ε.Φ. των τελευταίων πενήντα και πλέον χρόνων!

- Προσεχώς: Ταινίες και σειρές του 2023: Οι σημαντικότερες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που αναμένουμε τη χρονιά που μας έρχεται.

- Συνέντευξη με τη Δόμνα Παστουρματζή: Η ελληνίδα ιέρεια της Ε.Φ., στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης-ποταμό που παραχώρησε αποκλειστικά στο περιοδικό μας.

- A Blast From the Past: Roberta & Ken Williams: Μια αναδρομή στο παρελθόν αλλά και στα πρόσφατα νέα δύο μεγάλων μορφών της gaming industry.

- On Screen: 6 παραγωγές στο χώρο του φανταστικού που μπορείτε να απολαύσετε στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, καθώς και σε μορφή streaming.

- Fantastic Art: Σπουδαίοι καλλιτέχνες του φανταστικού θα παρελαύνουν σε κάθε τεύχος. Σε αυτό: Keith Parkinson.

- Αφιέρωμα Star Trek: Where no man has gone before, Μέρος Β': Το δεύτερο μέρος του μεγάλου μας αφιερώματος στο Star Trek ασχολείται με τις ταινίες που κυκλοφόρησαν με το αυθεντικό πλήρωμα του Enterprise!

- The Dungeon: Forgotten Realms Μέρος Β΄: Μια συναρπαστική περιήγηση στον κόσμο των Forgotten Realms και στη μυστηριώδη ήπειρο της Faerûn!

- Arena: Magic the Gathering: Brothers’ War: Η νέα επέκταση του Magic, όπου καλείστε να σώσετε την Dominaria, σε μια μάχη μυθικών διαστάσεων!

- The Gaming Table: HeroQuest: Το παιχνίδι που ουσιαστικά καθιέρωσε στη συνείδηση των gamers σε ολόκληρο τον κόσμο το genre των dungeon crawl games.

2 διηγήματα από τους Roger Zelazny και Φώτη-Νεκτάριο Σαγώνα.

Ακόμα, όλη η ειδησεογραφία που αφορά στο χώρο του φανταστικού: Βιβλία, κόμιξ, TV/movies, RPG, card games, επιτραπέζια, εκδηλώσεις, οτιδήποτε φρέσκο θα το βρείτε εδώ:


Καλή ανάγνωση!

#fantasticmag #newmagazine #mag #fantasy #scifi #fantasynews
 

Συνημμένα

  • 001_FANTASTIC COVER-D_page-0001.jpg
    001_FANTASTIC COVER-D_page-0001.jpg
    1,6 MB · Προβολές: 105
Καλησπέρα παιδιά! Μετά από καιρό απουσίας, αναρτώ ένα διαφημιστικό φυλλάδιο για το περιοδικό, το οποίο μοιραζόταν στο περίπτερο της Anubis στο Athens Con 2022.
viber_image_2023-01-22_21-47-14-285.jpgviber_image_2023-01-22_21-47-14-583.jpgviber_image_2023-01-22_21-47-14-639.jpgviber_image_2023-01-22_21-47-14-745.jpgviber_image_2023-01-22_21-47-14-862.jpgviber_image_2023-01-22_21-47-15-017.jpg

Έχετε υπ' όψιν σας, ότι ενώ δεν συμμετέχω σχεδόν καθόλου, παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον την κοινότητα!:)
 
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, το συγκεκριμένο πόνημα το έφερα σε πέρας με μεγάλη μου χαρά και ελπίζω να περνάτε κι εσείς όμορφα μαζί του! Η έντυπη έκδοση κρίναμε πως θα ήταν δύσκολο να βγει στο περίπτερο, γιατί θα έπρεπε να διατίθεται σε πολύ ακριβή τιμή για να καλύψει το κόστος της μαζικής παραγωγής σε ένα τέτοιο deluxe και πολυσέλιδο περιοδικό, που δεν μπορεί φυσικά να βγει σε φτηνό χαρτί. Επειδή όμως πολλοί μας ζήτησαν το Fantastic! και σε φυσική μορφή, βρέθηκε η λύση της συλλεκτικής έκδοσης σε περιορισμένα αντίτυπα για κάθε τεύχος, την οποία πλέον μπορείτε αν επιθυμείτε να παραγγείλετε από εδώ: https://newsstand.gr/product-category/periodika/variousm/fantastic/



Η Digital Content έχει πια ένα ολοκληρωμένο προφίλ στο issuu. Μπορείτε να μας βρείτε και να μας ακολουθήσετε εδώ: https://issuu.com/digital_content



Ιδού και τα σχετικά με το τρίτο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε:

Στις 210 υπερπλούσιες σελίδες του τρίτου τεύχους του Fantastic! που κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή στη διεύθυνση https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_3_binder μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων:



Συνέντευξη με μια Τεχνητή Νοημοσύνη

Μια διαφορετική συνέντευξη από τις άλλες επιλέξαμε αυτή τη φορά, καθώς απέναντί μας δεν βρέθηκε άνθρωπος, αλλά ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης!



Δέσποινα Παπαδοπούλου

Η Λαίδη των Κόμιξ και ιδιοκτήτρια του Solaris Δέσποινα Παπαδοπούλου μας μίλησε για όλους και για όλα.



Ερωτηματολόγιο

Γράψτε μας τη γνώμη σας για το Fantastic! και τις στήλες του.



All Time TOP 30 Fantasy Movies

Το Fantastic! διάλεξε για εσάς τις 30 καλύτερες classic fantasy ταινίες όλων των εποχών και σας τις παρουσιάζει σε ένα ειδικό αφιέρωμα.



Star Trek: Where no man has gone before Μέρος Γ΄

Το τρίτο μέρος του μεγάλου μας αφιερώματος στο Star Trek ασχολείται με τις σειρές και τις ταινίες που έγιναν με νέα πληρώματα στο Enterprise.



Η σειρά βιβλίων του μήνα: Ευγενείς Μπάσταρδοι

O Scott Lynch εμφανίστηκε στο σύγχρονο fantasy το 2006 και με μόλις τρία βιβλία κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον και τη φαντασία χιλιάδων αναγνωστών.



Έρευνα Αγοράς: Παιχνίδια… για το τραπέζι σας!

Ορισμένες από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την εποχή στο χώρο των επιτραπέζιων και role playing games.



Νοστράδαμος: Προφητείες για την εποχή μας

Ψάξαμε βαθιά στο έργο του Νοστράδαμου, αναζητώντας τις προφητείες του που αφορούν τη σύγχρονη εποχή και ίσως δεν έχουν αναδειχθεί όσο θα έπρεπε.



A Blast from the Past: Diablo IV

Ώρα να θυμηθούμε τα παλιά αλλά και να δούμε τι μας περιμένει με την επιστροφή του παιχνιδιού που καθόρισε το genre των Action RPGs.



Glory Or Death

Ένα νέο ελληνικό παιχνίδι στρατηγικής με μινιατούρες βρίσκεται στα σκαριά και δείχνει να διαθέτει τις απαραίτητες προδιαγραφές που θα το κάνουν να ξεχωρίσει.



Endless Winter

Από την κυπριακή Fantasia Games έρχεται ένα παιχνίδι που μιλά για… ατέλειωτους χειμώνες!



Fantastic Art

Σπουδαίοι καλλιτέχνες του φανταστικού θα παρελαύνουν σε κάθε τεύχος από τις σελίδες του περιοδικού μας. Σε αυτό το τεύχος: Frank Frazetta.



Διηγήματα

- Μέσα από το Τούνελ (Μέρος Β΄) από τον συγγραφέα Φώτη Νεκτάριο Σαγώνα.

- Φεστιβάλ του Καναδού (γεννημένου στη Σκωτία) Eric McCormack.



Escape!

Στο κομμάτι αυτό του Fantastic! θα σας παρουσιάζουμε δωμάτια απόδρασης που σας προτείνουμε να επισκεφθείτε, δραπετεύοντας για λίγο και από την ίδια την καθημερινότητα! Σε αυτό το τεύχος: The Lock.



https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_3_binder

https://newsstand.gr/product-category/periodika/variousm/fantastic/


Καλή ανάγνωση!
 
Untitled.jpg

Στις 216, γεμάτες με συναρπαστικά και ενδιαφέροντα θέματα, σελίδες του τέταρτου τεύχους του Fantastic! που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων και τα εξής:



- Fantastic Art: Midjourney

- Συνέντευξη: Guy Gavriel Kay

- Μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα!

- Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου

- Τα φετινά Όσκαρ των ταινιών φαντασίας

- Μισός αιώνας Dungeons & Dragons

- Παρουσίαση της ταινίας Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

- Αφιέρωμα: Batman Movie Series

- Οι πιο... Fantastic δημοπρασίες!

- Star Trek: Where no man has gone before: Το τέταρτο και τελευταίο μέρος του μεγάλου μας αφιερώματος στη σειρά που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή

- Blast from the Past: Baldur’s Gate

- The Gaming Table: Terraforming Mars: Ο Αποικισμός του Άρη

- Arena: Call of Cthulhu

- Διηγήματα: Στρατιώτης της Μοναδικότητας του Robert R. Chase και Πυρφόρος της Lois Tilton.



Ακόμα, όλη η ειδησεογραφία που αφορά στο χώρο του φανταστικού: Βιβλία, κόμιξ, TV/movies, RPG, card games, επιτραπέζια, εκδηλώσεις, οτιδήποτε φρέσκο θα το βρείτε εδώ:

https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_04



Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού εδώ:

https://issuu.com/digital_content/stacks/8cd70592cf194976a3a371c8e4003371



Παραγγείλτε ένα print on demand αντίτυπο εδώ: https://newsstand.gr/product/fantastic-τεύχος-4/



Καλή ανάγνωση!



#fantasticmag #newmagazine #mag #fantasy #scifi #fantasynews
 
Τελευταία επεξεργασία:
Νομίζατε ότι θα μου είχε ξεφύγει;

Προβολή συνημμένου 250877
Εδώ ειναι μια αναφορα που ειχα κανει στο πειραματικο τευχος του Fantastic του 1998! Δεν γνωριζω καλα την ιστορια του προτζεκτ, αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον οτι η ιδεα, που γεννηθηκε τοτε, περιμενε 24 χρονια για να ξεκινησει κανονικα (μηπως εχει γινει κατι ενδιαμεσα και δεν το ξερω???) Μου αρεσει πολυ οτι εχει κρατηθει το ιδιο λογοτυπο αλλα και αισθητικη στο εξωφυλλο, σαν να μην εχει περασει ο χρονος!!

Δυστυχως πλεον δεν ειμαι τοσο του Τυπου και της αναγνωσης και δεν εχω μπει στο τριπακι να αγορασω/διαβασω ενα τευχος, αλλα ειναι κατι που σιγουρα σε αλλες πιο ξενοιαστες εποχες θα ακολουθουσα φανατικα. Ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη στην προσπαθεια :thanks:

Αν θεωρειτε απαραιτητο, μπορειτε να συγχωνευσετε το δικο μου θρεντ εδω (ή και όχι)
 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ FANTASTIC!

Στο πέμπτο τεύχος του Fantastic! που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων και τα εξής:

- Συνέντευξη: Aποκλειστική συνέντευξη που ο σπουδαίος μαιτρ της φαντασίας R.A. Salvatore μας παραχώρησε καλύπτοντας μια πληθώρα θεμάτων του χώρου.

- Fantastic Art: Σε αυτό το τεύχος παρουσιάζουμε τον εκπληκτικό Boris Vallejo.

- Διαγωνισμός Διηγήματος: Γράψτε το δικό σας SF&F διήγημα και δείτε το δημοσιευμένο!

- Αποτελέσματα Διαγωνισμού τεύχους 4: Δείτε αν είστε ανάμεσα στους νικητές και ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις.

- Summer of the Geek: Ψάξαμε σε πολλά καταστήματα προκειμένου να διαλέξουμε προτάσεις για κάθε βαλάντιο και γούστο, από προϊόντα που θα σας συντροφεύσουν ευχάριστα στις διακοπές σας.

- Συνέντευξη: Ένα από τα θρυλικά ονόματα των αμερικανικών υπερηρωικών κόμιξ, ο συγγραφέας και σκιτσογράφος Bob Layton, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό μας.

- Αφιέρωμα στο διάσημο αρχαιολόγο Indiana Jones που φέτος επανήλθε στην επικαιρότητα με το Indiana Jones and the Dial of Destiny.

- Battlestar Galactica: Μέρος Α΄. Η αρχή του αφιερώματός μας σε μία ιδιαίτερα σημαντική σειρά επιστημονικής φαντασίας που συνεχίζει να συγκινεί.

- The Gaming Table: Kosmogonia 2086: Kronos Epilogue. Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε έναν ελληνικό τίτλο, θεματικά βασισμένο στην ελληνική μυθολογία, όπου θα δώσετε μεγάλες μάχες με ήρωες και θεούς από το αρχαιοελληνικό πάνθεον να πολεμάνε στο πλευρό σας.

- Blast from the Past: The Legend of Zelda

- From the Time Vaults: Philip K. Dick

- Διήγημα: Το Κύπελλο και το Καζάνι της Mercedes Lackey

Ακόμα, όλη η ειδησεογραφία που αφορά στο χώρο του φανταστικού: Βιβλία, κόμιξ, TV/movies, RPG, card games, επιτραπέζια, εκδηλώσεις, οτιδήποτε φρέσκο θα το βρείτε εδώ: https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_05

Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη εδώ: https://issuu.com/digital_content/stacks/8cd70592cf194976a3a371c8e4003371

Παραγγείλτε ένα Print On Demand έντυπο εδώ: https://newsstand.gr/?s=fantastic

Καλή ανάγνωση!

#fantasticmag #newmagazine #mag #fantasy #scifi #fantasynews


COVER2.jpg
 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ FANTASTIC!

Στο έκτο τεύχος του ! που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων και τα εξής:

- Ο Τρόμος Επανέρχεται: Όσα θέλετε να γνωρίζετε για τις horror movies που καταφθάνουν μαζί με το Halloween!

- A Blast from the Past - Alone in the Dark: Μόνος στο σκοτάδι... ήδη ακούγεται τρομακτικό, πόσο μάλιστα αν καραδοκούν μυστήρια και κίνδυνοι, στα γεμάτα ανατριχιαστικούς ήχους δωμάτια μιας παλιάς, επιβλητικής, αλλά και ολίγον... στοιχειωμένης έπαυλης!

- Fantastic Art: Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε ένα αφιέρωμα στα ρετρό sci-fi movie posters.

- Διαγωνισμός Διηγήματος: Τα αποτελέσματα και τα διηγήματα των δύο πρώτων νικητών!

- George R.R. Martin vs Chat GPT: Οι συγγραφείς δεν θα υποκύψουν εύκολα στις ορέξεις της εκάστοτε A.I., αν και οι καιροί είναι δύσκολοι!

- From the Time Vaults - Alan Moore: Το πορτρέτο ενός ξεχωριστού κυρίου.

- Graphic Novels στην Ελλάδα Μέρος Α΄: Μια ιστορία με πολλές εικόνες και ακόμα περισσότερο μεράκι!

- Battlestar Galactica: Μέρος Β΄. Η συνέχεια του αφιερώματός μας σε μία ιδιαίτερα σημαντική σειρά επιστημονικής φαντασίας που συνεχίζει να συγκινεί.

- Φάκελος UFO: Φέτος, όλο και περισσότερα νέα που αφορούν τα UFO, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και μια συνέντευξη με τον UFOman της Ελλάδας Χάρη Κουτσιαύτη.

- From the Time Vaults – Warcraft: Το παιχνίδι – φαινόμενο του fantasy που κατέκτησε γενιές από gamers και συνεχίζει ακάθεκτο...

- The Gaming Table – Earth: Απολαύστε τις ομορφιές του πλανήτη μας στο παιχνίδι – ύμνο της Γης και των οικοσυστημάτων της, το πανέμορφο Earth.

Ακόμα, όλη η ειδησεογραφία που αφορά στο χώρο του φανταστικού: Βιβλία, κόμιξ, TV/movies, RPG, card games, επιτραπέζια, εκδηλώσεις, οτιδήποτε φρέσκο θα το βρείτε εδώ: https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_06



Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη εδώ: https://issuu.com/digital_content/stacks/8cd70592cf194976a3a371c8e4003371

Παραγγείλτε ένα Print On Demand έντυπο εδώ: https://newsstand.gr/?s=fantastic



Καλή ανάγνωση!

#fantasticmag #newmagazine #mag #fantasy #scifi #fantasynews

COVER.jpg
 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ FANTASTIC!



Στο έβδομο τεύχος του Fantastic! που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων και τα εξής:

- Αφιέρωμα: Dune: Οι ταινίες, τα βιβλία, τα κόμιξ και τα παιχνίδια του κόσμου που έφτιαξε ο Frank Herbert και συνεχίζει να συγκινεί μέχρι τις μέρες μας.

- Oscar 2024: Οι ταινίες φαντασίας που κατάφεραν να διακριθούν και να αποσπάσουν υποψηφιότητες για το πολυπόθητο αγαλματάκι των Oscar!

- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μπορεί να προβλέψει το μέλλον; Ανάμεσα στις άλλες χρήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης στην καθημερινότητά μας, φαίνεται πως προστίθεται άλλη μία, άκρως συναρπαστική, αφού ερευνητές έδειξαν ότι μπορεί να προβλέψει ακόμα και γεγονότα στις ζωές μας, προτού αυτά συμβούν!

- On Screen: Παρουσίαση των σειρών Shogun, Beacon 23, Echo, Fallout, For All Mankind και Percy Jackson & The Olympians.

- Διαγωνισμός Διηγήματος: Ακόμα δύο διηγήματα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό μας.

- The Gaming Table: Evenfall: Σε καιρούς μεγάλης αναστάτωσης, καθοδηγούμε μία πανίσχυρη κάστα Μαγισσών που θέλει να ανέλθει στο Μαγικό Θρόνο και να οδηγήσει τον κόσμο στη Νέα Εποχή. Θα τα καταφέρουμε;

- A Blast from the Past: Gothic: Το Gothic, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2001, έμελλε να μας απασχολήσει για αρκετά χρόνια με τις συνέχειές του, φτάνοντας ακόμα και σε ένα φρέσκο remake σήμερα, 23 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση!

- Graphic Novels στην Ελλάδα Μέρος Β΄: Μια ιστορία με πολλές εικόνες και ακόμα περισσότερο μεράκι!

- Battlestar Galactica: Μέρος Γ΄. Η συνέχεια του αφιερώματός μας σε μία ιδιαίτερα σημαντική σειρά επιστημονικής φαντασίας που συνεχίζει να συγκινεί.

- Horror on the Orient Express: Πολλά και ενδιαφέροντα campaigns έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει για τα αγαπημένα μας tabletop RPGs, υπάρχει όμως και ένα που συνεχίζει να επανεκδίδεται και να ξαναπαίζεται ανελλιπώς, και δεν είναι άλλο από το περίφημο Horror on the Orient Express για το Call of Cthulhu.

- From The Time Vaults: Beware of Stobor: Η γοργά εξελισσόμενη επιστήμη της ρομποτικής δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει, ειδικά όταν συνδυάζεται με τη σπουδαία πρόοδο που έκανε τα τελευταία χρόνια η Τεχνητή Νοημοσύνη...

- From The Time Vaults: Ursula K. Le Guin: Ταξιδεύοντας σε πελάγη φαντασίας. Ένας αρχαίος κόσμος γεμάτος δράκους, μάγους και σκοτεινές δυνάμεις, φαινομενικά επαναλαμβάνει μοτίβα ήδη γνωστά στο χώρο του fantasy… Τι γίνεται όμως όταν μία κορυφαία συγγραφέας καταπιαστεί με αυτό το είδος;



Ακόμα, όλη η ειδησεογραφία που αφορά στο χώρο του φανταστικού: Βιβλία, κόμιξ, TV/movies, RPG, card games, επιτραπέζια, εκδηλώσεις, οτιδήποτε φρέσκο θα το βρείτε εδώ: https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_07



Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη εδώ: https://issuu.com/digital_content/stacks/8cd70592cf194976a3a371c8e4003371



Παραγγείλτε ένα Print On Demand έντυπο εδώ: https://newsstand.gr/?s=fantastic



Καλή ανάγνωση!

#fantasticmag #newmagazine #mag #fantasy #scifi #fantasynews


COVER.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα