[ΠΡΟΒΛΗΜΑ] CMOS!!!!

teflon πρεπει να εχεις δικιο γιατι απο τοτε που τους μονταρα εκλεινα το διακοπτακι απο πισω,και δεν τους δουλευα πολυ,φαντασου και ο αδερφος μου απο τοτε που ειχε παρει τον amd 3000 μονο για multi τον χρησιμοποιει κανενα σαββατο τις αλλες φορες παιζει με τον pentium pro 233mmx παλια pc cd games.

rygar ειναι φοβερο το μηχανηματακι του amstrad το symbos το ειχα δοκιμασει στο emulator και ειναι φοβερο.Δυστηχως δεν εχω amstrad cpc αλλα ειναι με στα σχεδια μου να παρω εναν (ειχα παλια και μου τον εκλεψαν πριν 10 χρονια μαζι με τις 150 δισκετες!!!!!!!!!!!! μαζι και την Amiga 500 που ειχα και τα 700 games!!!!!!! ειχα φαει τρελο ξενερωμα)..

Κατι ασχετο rygar δουλευεις στο retrogamer?
 
vagosgta3 είπε:
Κατι ασχετο rygar δουλευεις στο retrogamer?
Ναι και έχουν να με πληρώσουν μήνες. Αυτό το ακάθαρμα ο Βαγγέλης φταίει :D

Πάντως εγώ με τέτοια κλοπή (6128 και Α500), θ'αυτοκτονούσα!
 
Μπορείς να ξεκινήσεις πρόβες :D :D :D
 
Απο το μπαλκονι :diablotin:

Ξερεις με το καιρο που το σκεφτομουν στις αρχες ετρωγα κατι φρικες,[edited by manos426f]να τον βρω να τον σκοτωσω γιατι εκανα χρονια να κανω αυτες τις συλλογες απο games με το χαρτζιλικι θειους,θειες,γονεις,καλαντα γιατι λατρευα και τα 3 μηχανηματακια μου (Ξεχασα να πω οτι μου ειχαν κλεψει και τον Amstrad PC1512).Τουλαχιστον ξανα αγορασα την amiga 500 και Αmstrad PC 1512 που ξανα βρηκα στην γειτονια μου ενας να τον πεταει στα σκουπιδια και τον εσωσα.:rolleyes:

rygar θα περασω μια απο αυτες τις μερες απο το retromarket να παρω scart καλωδιο που εχετε για την amiga.
 
τελικα παιδια μαλλον εφταιγε που εκλεινα το διακοπτακι πισω απο το τροφοδοτικο, μεχρι στιγμης δεν μου ξαναεβγαλε το μηνυμα cmos error σε κανεναν απο τους δυο.

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!
 
Περίεργο,κι εγώ κλείνω το διακοπτάκι,χρόνια τώρα τολμώ να πω,και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα μ' αυτό.....

Αλλά,άβυσσος η.....ψυχή των PC's !!!
 
με ολοι αυτη την φαση αρχισα να σκεφτομαι της μπαταριες της Amiga 500plus(συγκεκριμενα στην plus εχω δυο μπαταριες μια στην motherboard και μια στην memory expansion που εβαλα) και της Amiga 1200.

Τις δουλευω ανα διαστηματα δεν με πειραζει να χανουν την ωρα,απλος σκεφτομαι επειδη ειναι βαρελακια μηπως κανουν καμια ζημια.
 
Πίσω
Μπλουζα