Πέθανε η Ραφαέλα Καρά

Always Somewhere

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
9 Νοέ 2019
Μηνύματα
3.810
Αντιδράσεις
8.985
hqdefault.jpg


Πέθανε, σε ηλικία 78 ετών, η γνωστή Ιταλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Ραφαέλλα Καρά.

 
Δεν λέει από τι παει, μεγάλη σταρ της ιταλιας
 
Κρίμα.... Μακάρι να υπάρχει στο αρχείο της, όπως εικάζεται, το επεισόδιο του "Εκείνες και εγώ" στο οποίο συμμετείχε ως γκεστ σταρ...
 
Τελευταία επεξεργασία:
78 ετών; Ήταν τόσο μεγαλύτερή μου; Καλό παράδεισο να έχει. Αγαπημένη καλλιτέχνιδα. Αν θυμάμαι καλά έβλεπα αχόρταγα βιντεοκλίπ της στην μεσημεριανή εκπομπή του Νάσου Αθανασίου.
 
Μέγας παιδικός έρως... Κρίμα...
Τουλάχιστον έφυγε πλήρης ημερών.
 
Γλυκιές αναμνήσεις. Xορευτικά με την Μαμά μου με πολύχρωμα ρούχα και γκέτες στους ήχους της Ραφαέλλας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ραφαέλα Καρά! Τα παιδικά μας πάρτι! Προσωπικά, μου άρεσε τρομερά η σκηνική της παρουσία! Και στο youtube έχει πολλά αποσπάσματα από show της! Πω - πω, τι σέξι εμφανίσεις έκανε! Κι όμως, παρόλο που ήταν άκρως προκλητική, ήταν τόσο καλή στην εκτέλεση των τραγουδιών της, στην κίνησή της, που ξεχνούσες όλα τα άλλα! Ήταν γνήσια show woman! Καλό της ταξίδι και καλή ανάπαυση!

 
Τελευταία επεξεργασία:
Για μένα προσωπικά ανήκε στο τρίπτυχο προσωπικοτήτων που επηρέασαν την προσχολική και πρωτοσχολική μου ηλικία: Λώρα, Ραφαέλα Καρά και Νάντια Κομανέτσι. Αν δεν έκανα τα χορευτικά της Ραφαέλα ανεβασμένη στο τραπεζάκι του σαλονιού με το A far L'amore cominicia tu, θα άκουγα το una paloma bianca κάνοντας κωλοτούμπες στο χαλί τρέφοντας αυταπάτες και κάνοντας "πατάτες" ότι μπορεί κάποτε, ίσως, να φτάσω το μικρό δαχτυλάκι της Κομανέτσι.
Η Ραφαέλα Καρά μας έμαθε τι σημαίνει show. Κουνιόταν τσαχπίνικα και όχι χυδαία. Τα χορευτικά της απαιτούσαν επιδεξιότητα, αλλά εκείνο το τίναγμα του κεφαλιού σύμφωνα με τον ρυθμό μπορούσαν να το κάνουν όλες. Όλες λοιπόν μπορούσαμε να γίνουμε γλυκιές σέξυ Ραφαέλες, αρκεί να βάφαμε ξανθό το καρέ με φράντζα μαλλί μας, να είχαμε εκείνο το πλατύ χαμόγελο και να τινάζαμε προς τα πίσω το κεφάλι. Πόσες ελληνίδες αλήθεια στο τέρμα της δεκαετίας του εβδομήντα μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ογδόντα είχαν αυτό το λουκ; θυμάστε;
Γι αυτό λοιπόν μπήκε απενοχοποιημένα στα σπίτια μας η Ραφαέλα, γιατί ήταν σέξυ με πλατύ χαμόγελο και όχι με λάγνο βλέμμα άρα άρεσε στις γυναίκες, γιατί ήτανε κορμάρα και όπως φόρεσε αυτή την ολόσωμη φόρμα δεν την φόρεσε ποτέ καμμιά άλλη άρα άρεσε και στους άντρες. Σε εμάς τα παιδιά άρεσε η χαρά και ο ρυθμός που έβγαζε. Κρίμα. Θα μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Πολύ λυπήθηκα χθες.
EKP3TH (1).jpg

Addio bella...
 
Πίσω
Μπλουζα