Πέθανε ο Χαλκ Χόγκαν σε ηλικία 71 ετών

Always Somewhere

The King of Retro®
Αντιδράσεις
13.060
Πέθανε ο Χαλκ Χόγκαν σε ηλικία 71 ετών – Υπήρξε θρύλος του wrestling και ηθοποιός

s-l1200.jpg

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε ο Χαλκ Χόγκαν. Ο θρύλος του WWE εξέπνευσε στο σπίτι του στη Φλόριντα.

Τελευταία επεξεργασία:
Ελεος!!

Ηταν από τους ανθρώπους που με εκαναν να παρακολουθώ WWE. Μικρός αλλά αξέχαστος ο ρόλος του στο Ροκυ 3. Εξαιτίας του είχα λιώσει το WWF Wrestelfest. Ελαφρύ το χώμα, ελπίζω να ηταν και καλός ανθρωπος.

Ελεος!!

Ηταν από τους ανθρώπους που με εκαναν να παρακολουθώ WWE. Μικρός αλλά αξέχαστος ο ρόλος του στο Ροκυ 3. Εξαιτίας του είχα λιώσει το WWF Wrestelfest. Ελαφρύ το χώμα, ελπίζω να ηταν και καλός ανθρωπος.

Έτσι ακριβώς , από τους θρύλους της παιδικής ηλικίας...:confused:

Sylvester-Stallone-facing-against-Hulk-Hogan.webp

Αλλος ένας έφυγε δυστηχώς.

Δεν μου άρεσε ούτε και τότε και όπως αποδείχθηκε, μεγάλο καθίκι, ρουφιάνος και ψεύτης πχ προς τους Μπρετ Χαρτ, Αντερτέικερ, Σκοτ Στάινερ. Ενώ κάρφωσε και στον Βινς την προσπάθεια των παλαιστών να κάνουν σωματείο για καλύτερες συνθήκες και αμοιβές μιας και θα έχανε μέρος από το παχουλό του μερίδιο

Τελευταία επεξεργασία:
Κακά τα ψέματα, για την Ελλάδα και τα νιάτα μας, Wrestling = Hulk Hogan και Hulk Hogan = Wrestling.
Ήταν ο λόγος που πρωτοείδαμε τέτοιες παραστάσεις (παράσταση είναι, αμερικάνικο σόου και φυσικά ελάχιστα έχει να κάνει με την πάλη και τα λεγόμενα contact sports).
Για κάποιο λόγο μου ήταν συμπαθής. Δεν θυμάμαι και πολλά, δεν είχα κολλήσει και πολύ, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έκανε τις δηθενιές και τις "ζαβολιές" που έκανα κάποιοι άλλοι "κακοί" (και καλά.... όλα σκηνοθετημένα είναι/ήταν...), οπότε τον είχαμε εντάξει στην ομάδα των καλών.
Προφανώς δεν θέλω να αμφισβητίσω αυτά που γράφει ο Πετράν από πάνω, προφανώς έχει διαβάσει / το έχει ψάξει / θυμάται πολύ καλύτερα απο μένα.

Τελευταία επεξεργασία:
Κακά τα ψέματα, για την Ελλάδα και τα νιάτα μας, Wrestling = Hulk Hogan και Hulk Hogan = Wrestling.
Ήταν ο λόγος που πρωτοείδαμε τέτοιες παραστάσεις (παράσταση είναι, αμερικάνικο σόου και φυσικά ελάχιστα έχει να κάνει με την πάλη και τα λεγόμενα contact sports).
Για κάποιο λόγο μου ήταν συμπαθείς. Δεν θυμάμαι και πολλά, δεν είχα κολλήσει και πολύ, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έκανε τις δηθενιές και τις "ζαβολιές" που έκανα κάποιοι άλλοι "κακοί" (και καλά.... όλα σκηνοθετημένα είναι/ήταν...), οπότε τον είχαμε εντάξει στην ομάδα των καλών.
Προφανώς δεν θέλω να αμφισβητίσω αυτά που γράφει ο Πετράν από πάνω, προφανώς έχει διαβάσει / το έχει ψάξει / θυμάται πολύ καλύτερα απο μένα.

πήγε πχ να καταστρέψει την καριέρα του Undertaker προσποιουμενος πως τον τραυμάτισε στον αυχένα στην κίνηση ματ "tombstone piledriver" στο εναντίον τους ματς που έγινε πρώτη φορά πρωταθλητής το 91. Είχε καλέσει και όλη του την οικογένεια να τον δει στο ριγκ στην σπουδαιότερη μέρα της καριέρας του που αμαυρωθηκε.

Για μια εβδομάδα δεν είχε δει το βίντεο του ματς και πίστευε πραγματικά πως έφταιγε και φοβόταν μέχρι και λύση συμβολαίου. Κι όταν τελικά είδε το βίντεο και κατάλαβε πως δεν τον άγγιξε και πήγε να του ζητήσει το λόγο, έτοιμος να πλακωθεί, ο Χογκαν προέβαλε σα δικαιολογία πως τα πόδια του undertaker τον εσφιγγαν πολύ στον αυχένα και στο τράνταγμα από το σφίξιμο έπαθε ζημιά
Από εκεί και έπειτα έχασε πάσα ιδέα για τον Χογκαν

... και θεωρείς ότι όλο αυτό δεν ήταν ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ και ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ κα ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟ?
Μιλάμε για USA. Αν με αγγίξεις και με γρατζουνίσει η παρανυχίδα σου, θα φας τέτοιες αγωγές που θα τρέχουμε παρέα στα διακαστήρια μέχρι να παντρευτεί η αγέννητη κόρη σου, και μετα θα με πληρώνεις μέχρι να αποκτήσει δισέγγονα.:anim_smokin:
Αν υπήρχε έστω η υπόνοια πραγματικού τραυματισμού και λήξης καριέρας κλπ κλπ θα είχε γίνει τέτοιος δικαστικός ντόρος, από όλους προς όλους: παθόντες, μανατζαραίους, κανάλια, εταιρείες παραγωγής, σπόνσορες, την θεία του πορτιέρη του ρίνγκ, την ξαδέρφη του παγωτατζή που στήνεται έξω από το ρινγκ.... ΤΙ να λέμε τώρα....

Πίσω
Μπλουζα