Πέτα τη μαμά απο το τραίνο - Throw Momma from the Train (1987)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.308
Αντιδράσεις
5.812
Πετα την μαμα απο το τραινο,μια ακομη κλασικη πολυαγαπημενη μαυρη κωμωδια με τους εκπληκτικους Danny Devito,Billy crystal και την φοβερη Anne ramsey στο ρολο της μαμας.Η ταινια ηταν εμπνευσμενη απο το θριλερ του alfred hitchcock ''strangers on a train" του 1951.Ο συγγραφεας Larry Donner (Billy Crystal) καταφερνει να γραψει ενα βιβλιο που οπως ολα δειχνουν θα γιννει τεραστια επυτηχια αλλα τελευταια στιγμη το ''κλεβει'' η πρωην γυναικα του το κυκλοφορει για δεικο της γεινεται τεραστια επυτηχια και βγαζει μια τεραστια περιουσια απο αυτο με αποτελεσμα ο larry να θελει απεγνωσμενα να την εκδικηθει.O Owen Lift (Danny DeVito) ειναι ενας συνηθισμενος φυλυσηχοσ ανθρωπακος που ζει με την ηλικειωμενη αυταρχηκη και τυρανο μητερα του που του κανει την ζωη κολαση με αποτελεσμα να φαντασιωνεται συνεχεια οτι την σκοτωνει με διαφορους τροπους χωρις βεβαια να εχει το θαρος να το κανει στ'αληθεια.Ο Owen ειναι μαθητης του larry σε μια ταξη που μαθαινουν την τεχνη της συγγραφης και ξερει για την ιστορια του larry με την πρωην γυναικα του και μια μερα ο o larry του δηνει μια συμβουλη να δει την ταινια του hitchcock ''strangers on the train'' ωστε να παρει ιδεες για την δημιουργεια της πλοκης.Η ταινια εχει σαν θεμα δυο αγνωστους που συναντιουνται στο τραινο και κανονιζουν να σκοτωσει ο ενας αυτον που θελει να σκοτωσει ο αλλος δημιουργοντας ετσι το τελειο αλοθι και βλεποντας την ο owen του ερχεται η ιδεα να κανει ακριβως το ιδιο.Να σκοτωσει δηλαδη την γυναικα του larry και μετα ο larry να σκοτωσει την μητερα του ωστε να ησυχασουν και οι δυο και να εχουν το τελειο αλοθι.Η ταινια ειναι πολυ καλη και αν υπαρχει καποιος που δεν την εχει δει του συνηστω να την δει ανεπυφηλαχτα.Οι danny devitο,billy crystal και anne ramsey δεινουν ρεσιταλ σε μια κλασικη κωμωδια της δεκαετιας του 80.
 
Θυμάμαι η γριά ήταν κορυφαία "μορφή". Εντελώς απεχθής φάτσα και συμπεριφορά. :)

Διασκεδαστική ταινία, βλεπόταν πολύ ευχάριστα.
 
Maddog είπε:
Θυμάμαι η γριά ήταν κορυφαία "μορφή". Εντελώς απεχθής φάτσα και συμπεριφορά. :) Διασκεδαστική ταινία, βλεπόταν πολύ ευχάριστα.
Ακριβως οπως το ειπες.πολυ μεγαλη μορφη η γρια.Εδω εμενα μου ερχοταν να την σκοτωσω ετσι οπως την εβλεπα που τον ειχε σκασει τον danny devito.
 
"Η νύχτα ήταν αμυδρή"... :D
 
RIO είπε:
"Η νύχτα ήταν αμυδρή"... :D
Σωστος!!!.Που να βρεις εμπνευση οταν βλεπεις την πρωην γυναικα σου να εχει βγαλει ολοκληρη περιουσια με την δικη σου ιστορια.
 
τρελό γέλιο η ταινία ... πάντα γούσταρα Ντάνυ ντε Βίτο
 
ευχαριστω

οι ταινιες ειναι πολλη καλες
 
Φίλε μου, καλώς ήρθες!

Εδώ δεν έχει κρυφά links για κατέβασμα! Θα συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά στους κανονισμούς μας! :)
 
metalcandyman είπε:
Ακριβως οπως το ειπες.πολυ μεγαλη μορφη η γρια.Εδω εμενα μου ερχοταν να την σκοτωσω ετσι οπως την εβλεπα που τον ειχε σκασει τον danny devito.
και ομως στο reunion των goonies ολοι ειχαν να λενε για το ποσο καλος ανθρωπος ηταν εντελως κοντρα με τους ρολους που επαιζε πεθανε και νεα 59 ετων παντως η ταινια ειχε τρελλο γελιο οντως και ο τιτλος της εμεινε χαραγμενος σαν ατακα
 
Πίσω
Μπλουζα