Πίστα με ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια

Ειχα τον Mister-P αυτοκινητοδρομο που με ενθουσιασε στην αρχη αλλα μετα ειδα οτι τα αυτοκινητακια ετρεχαν το ιδιο και γενικα ηταν καπως βαρετο αυτο. Ειχα σκεφτει λοιπον να βρω εναν τροπο ωστε τα αυτοκινητακια να μην μπορουν να στριψουν με τερμα γκαζι, να τα πεταει εξω απο τη στροφη. Αυτο θα εκανε τον συναγωνισμο πιο ενδιαφερον. Θα "οδηγουσες" λιγουλακι. Ο τροπος που ειχα σκεφτει ηταν ειτε να αλλαξω μοτερακια, ειτε γραναζωμα. Δυστυχως εμεινε απλα ιδεα. Θα ηθελα να ξαναβρω εναν αυτοκινητοδρομο και να κανω την ιδεα πραξη αν και νομιζω οτι οι τεχνικες μου γνωσεις δεν εχουν βελτιωθει απο εκεινη την εποχη χαχαχαχαχαχα

Επισης θυμαμαι τον urban legend οτι στην Αμερικη υπηρχε αυτοκινητοδρομος χωρις ραγες που ακουμπαγες επανω Matchbox αυτοκινητακια και ετρεχαν...
 
ΥΙΑΝΝΙ, μου πατησες το ευαισθητο σημειο. Το λατρευω αυτο το παιχνιδι. Ελιωνα με τα Πορσικα πιτσιρικας. Δεν μπορω να θυμηθω ποια εκδοση ειχα. Πρεπει να ειχα αυτο με το Corfu διοτι νομιζω εβγαζε οχταρι με γεφυρα. Ελπιζω σε καποια εκθεση να το εχουν στημενο να το παω καμια γυρα.
Wally Kαλημερα.Στην εκθεση που εγινε περυσι στη Τεχνοπολη ειχα στημενο τον MYKONOS και γραψαμε πολλα χιλιομετρα ! ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!

IMG_2340.JPG

Προβολή συνημμένου IMG_1277.MOV
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπαρχουν νεοι αυτοκινητοδρομοι οπου να εχουν και συναγωνισμο (αυτοκινητα που να θελουν σωστο γκαζι για να μην βγαινουν απο το δρομο, ιση διαδρομη και για τα δυο αμαξακια κτλ)? 
 
Με τον καιρο οι ραγες επιαναν οξειδωση και επρεπε να τις τριψεις,ομοιως καθαρισμα ηθελαν και τα βουρτσακια για να μπορει να κανει καλυτερη επαφη. Επισης τα ελατηρια απο τα χειριστηρια στην αρχη που ηταν δυνατα εαν τα παταγες καπως ατσαλα το αμαξι εκανε τετ-α-κε στην στροφη και πεταγοταν εξω, ηθελε μικρα πατηματα (σνα μικρογκαζιες δηλαδη) ενω οποιος ειχε πιο χαλαρο ελατηριο ηταν καπως πιο τυχερος επειδη ειχε πιο ''σταθερο γκαζι". Εκτος απο οβαλ πιστα το εχω παιξει και σε σχημα 8.
 
Πίσω
Μπλουζα