Παίζει κανείς κάποιο online RPG;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι με τα παλιοτερα. Βασικα επαιζα απο το 2004 μεχρι το 2007 και μετα συνεχισα στους private servers. Οσον αφορα το PSO2 το επαιζα στο PS Vita αλλα με κανανε ban λογω οτι ο σερβερ μου ητανε εκτος Ιαπωνιας(Μετα απο αυτο που παθανε δεν χαριζουνε). Θα παρω το Phantasy Star Nova(Εχω ακουσει καλα λογια) και το PSO2 Episode 3.

EΓω παντως την εχω καταβρει με αυτο που παιζω γιατι ειμαι ολη μερα σχεδον στο μαγαζι και ηθελα να παιζω καποιο παιχνιδι αλλα δεν γεινοταν να εχω gamepads απλωμενα κλπ οποτε με το ποντικι μονο και με το πληκτρολογιο που παιζεται το παιχνιδι ειναι μια χαρα.Επισης παιζουμε 4 κολλητοι κανουμε τον χαβαλε μας κλπ γιατι αν ηταν αλλιως και ημουνα μονος χλωμο το κοβω να ασχολιομουνα αλλα και γουσταρω πολυ,σκαω στα γελια και σπαω πολυ πλακα με ολους αυτους τους κομπλεξικους που νομιζουν πως ειναι καποιοι μεσα σε ενα παιχνιδι και αφου τους εχεις μουδιασει απο το να τους νικας πηγαινουν την αλλη μερα βαζουν λεφτα για να γινουν VIP να αγορασουν καλα οπλα,πανοπλιες και να εχουν πολλες ευκολιες γενικοτερα ωστε μετα να ρθουνε να σε νικησουν και να στην μπουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl:

Rakeesh είπε:
Χαχα, κατα καποιο τροπο περιγραφεις και μενα. Σκεφτομαι, γιατι να μη τερματισω ενα παιχνιδι που εχω απωθημενο απο την εφηβεια μου, και να κατσω να περιφερομαι ασκοπα :D
Ω ναί, και επιπλέον έχω πάμπολλα παιχνίδια με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα, όχι μόνο από την εφηβεία μου, αλλά και πιό "μοντέρνα" !! (και τα οποία αποτελούν επίσης "απωθημένο"... :) )

Εκεί που διαφέρουμε, είναι στα "παιχνίδια που δεν τελειώνουν", με τα οποία προσωπικά δεν έχω πρόβλημα - αρκεί φυσικά να είναι καλό το παιχνίδι (π.χ. Elite).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα