Παγίδες του Καλοκαιριού (ΕΤ2 1989)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας nick
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

nick

RetroNuts!
Αντιδράσεις
581
Παγίδες του Καλοκαιριού (ΕΤ2 1989)

RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D

Προβολή συνημμένου 97847 Προβολή συνημμένου 97848 Προβολή συνημμένου 97849

Μια αστυνομική σειρά σε σενάριο Τζίμι Κορίνι και σκηνοθεσία Νίκου Ζαπατίνα που προβλήθηκε απο την ΕΤ2 την Πέμπτη 6 Ιουλίου 1989.

Στην παραγωγή της σειράς ο Λάκης Κομνηνός και στην μουσική ο Σάκης Τσιλίκης.

Προβολή συνημμένου 97846

Κώστας Δίγκας/Γιούλη Ζήκου

Οι τίτλοι αρχής της σειράς:

cuKiNYgBzJQ8wΕυχαριστώ την ηθοποιό Γιούλη Ζήκου για την παραχώρηση υλικού της παραπάνω σειράς!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ηξερα οτι η Ανν Λομπεργκ συμμετειχε σε ελληνικη σειρα.Με το Λακη Κομνηνο αν δεν κανω λαθος ειναι η 2η φορα που συνεργαστηκαν,η 1η ηταν στην ταινια "Συνομωσια στη Μεσογειο"/"Ομφαλος"

Νικο απ αυτη τη σειρα δεν εχει απομεινει τιποτα;την "εφαγε το μαυρο σκοταδι";

Πάντως τότε η τηλεόραση μετέδιδε σειρές το καλοκαίρι, σε πρώτη προβολή, σε αντίθεση με σήμερα που το καλοκαίρι προβάλλονται σειρές σε επανάληψη...

katerinak είπε:
Δεν ηξερα οτι η Ανν Λομπεργκ συμμετειχε σε ελληνικη σειρα.Με το Λακη Κομνηνο αν δεν κανω λαθος ειναι η 2η φορα που συνεργαστηκαν,η 1η ηταν στην ταινια "Συνομωσια στη Μεσογειο"/"Ομφαλος"Νικο απ αυτη τη σειρα δεν εχει απομεινει τιποτα;την "εφαγε το μαυρο σκοταδι";
Νομίζω έχεις δίκιο Κατερίνα. Πρέπει να είναι η δεύτερη φορά που συνεργάστηκε. Ούτε εγώ γνώριζα οτι είχε ξανάρθει η Ανν Λομπεργκ στην Ελλάδα και είχε πρωταγωνιστήσει σε σειρά. Όσο για το σκοτάδι που είπες ελπίζω να μην έχει σβηστεί η σειρά. Όσον αφορά το αν θα την ξαναδούμε από τις μικρές μας οθόνες μάλλον "χλωμό" μου φαίνεται.

Ένα απόσπασμα από την σειρά με τους Γιούλη Ζήκου στο ρόλο της Σύλβιας, του Κώστα Δίγκα, τον Λάκη Κομνηνό και την Anne Lomberg:

[video=youtube_share;zZNp3rMKStg]

Ορίστε και το εξώφυλλο της Ραδιοτηλεόρασης:

IMG_20150406_0001.jpg

Εγω νομιζα οτι η Λογκμπεργκ ειχε ριξει μαυρη πετρα πισω της μετα τα 70s

Eξαιρετικη ανακαλυψη (οπως παντα) φιλτατε Nick

Πίσω
Μπλουζα