ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 163
Επειδή δε βρήκα -εκτός αν δεν έψαξα τόσο καλά!!!- σχετικό thread, ενημερώνω άπαντες και άπασες κατοίκους Θεσσαλονίκης και γύρω περιοχών ότι μεθαύριο Κυριακή 21 του μηνός θα γίνει το καθιερωμένο μηνιαίο bazaar των παλαιοπωλών της Θεσσαλονίκης στο "Πεδίο του Άρεως" (απέναντι από το κτίριο της ΕΤ-3). Λογικά, θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί και θα τελειώσει στις 9 το βράδυ (τουλάχιστον έτσι έγινε με τα προηγούμενα)...
Εγώ βεβαίως θα είμαι εκεί για να...υπογράψω αυτόγραφα (εντάξει, μη βαράτε, πλάκα κάνω!!), αλλά τι θα λέγατε να μαζευόμασταν και να βρισκόμασταν εκεί κάποιοι από τους εκ Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας retromaniacs ώστε αφενός μεν να ιδωθούμε, αφετέρου να κάνουμε και μια βόλτα μπας και βρούμε κάτι ενδιαφέρον;
Όσοι πιστοί προσέλθετε κι αν συμφωνείτε με την παραπάνω πρόταση, συζητάμε και την ώρα...
Εγώ βεβαίως θα είμαι εκεί για να...υπογράψω αυτόγραφα (εντάξει, μη βαράτε, πλάκα κάνω!!), αλλά τι θα λέγατε να μαζευόμασταν και να βρισκόμασταν εκεί κάποιοι από τους εκ Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας retromaniacs ώστε αφενός μεν να ιδωθούμε, αφετέρου να κάνουμε και μια βόλτα μπας και βρούμε κάτι ενδιαφέρον;
Όσοι πιστοί προσέλθετε κι αν συμφωνείτε με την παραπάνω πρόταση, συζητάμε και την ώρα...