Παιδiα και gadget

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.919
Αντιδράσεις
3.975
Το psp και το iphone στο κανουν βιδες.

 
Φοβερό! Προτείνω κάποιος από εσάς που έχεις παιδί να φτιάξει ένα παρόμοιο βίντεο στο επόμενο παιδικό πάρτι που θα πάει. :)
 
πραγματικά είναι πολύ καλό το βίντεο
 
alkis21 είπε:
Φοβερό! Προτείνω κάποιος από εσάς που έχεις παιδί να φτιάξει ένα παρόμοιο βίντεο στο επόμενο παιδικό πάρτι που θα πάει. :)
Kαι να εχει και ενα Tomahawk μαζι.. με τα συγχρονα wireless pads με τα 89 κουμπια που εχουν συνηθισει και ξερουν απ εξω σαν γνωριμη φιγουρα, αναρωτιεμαι πως θα βλεπουν το μοχλο, το καλωδιο και το μοναδικο κουμπι!
 
Ο ανιψιός μου -τότε περίπου 5 ετών-:

attachment.php


Μια χαρά προσαρμόστηκε!
 
Αν κάνω παιδί, θα μεγαλώσει με εντατικά μαθήματα τεχνολογικής ιστορίας και κουλτούρας. Επίσης εκτός από Ben 10 (ή ό,τι άλλο θα παίζει τότε) θα βλέπει ιστορικής σημασίας cartoon και anime.
 
όταν έφτιαξα την 1200, το 2008 ο δικός μου 7χρονος ανιψιός έπαιξε πράγματι μαζί της ύστερα από προτροπή μου...έδειχνε να το ευχαριστιέται!

Μια μέρα όμως μου λέει: Καλή η αμίγκα θείε αλλά δεν έχει καλά γραφικά!

Που να του δείξω 8μπιτο...θα με κοροϊδεύει!
 
Πρέπει να του εξηγήσεις τον όρο gameplay και το πόσο σημαντικό είναι.
 
Από την μία θα παραπέμψω στο avatar μου, από την άλλη (αφού αναφέρθηκε το Tomahawk) θα θυμήσω ότι στο 2ο Sensiblogathering πήγα με τον γιό μου (2 ετών τότε) και τον άφησα να πιάσει το "εργαλείο", ενώ αγωνίστηκα με αυτόν αγκαλιά. Αλλά οι υπόλοιποι ήταν πολύ απασχολημένοι με τις κόντρες τους για να το απαθανατίσουν σε καμμιά φωτογραφία... :(
 
μουχαχαχαχα!!! η δισκέτα 3.5" ειναι μια καμερα!!!! :D :D:D
 
Πραγματικά ανατρίχιασα με το καταπληκτικό αυτό βίντεο. Έκανα βέβαια και τον παραλληλισμό όταν οι παππούδες μας είδαν πρώτη φορά κινητό ή τώρα αν τους πας ένα Ipad τι θα λένε. Γέλασα με τη δισκέτα κάμερα. Μάλλον έχει δει ταινίες με μικροφιλμ το παιδί. Ο μικρός πάντως το'χε με το σκρατς με το δίσκο του πικάπ;
 
Σε μερικα χρονια και τα σταθερα θα ειναι παρελθον και ξενα ως προς την χρηση τους.




 
Πίσω
Μπλουζα