Παιζει κανεις Hearthstone: Heroes of Warcraft???

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.327
Αντιδράσεις
5.931
Εχω δει και διαβασει πολλα για το συγκεκριμενο παιχνιδι με καρτες της Blizzard αλλα ποτε μου δεν μπηκα στον κοπο να το κανω εγκατασταση και να παιξω.Ο λογος που δεν το εκανα ειναι γιατι δεν ξερω κατα ποσο ειναι προσβασιμο σε νεους παικτες αν μπορεις να διασκεδασεις παιζοντας το χωρις να απογοητευτεις απο την αρχη και κυριως αν αποκλειστικα ειναι pay to win παιχνιδι γιατι αν ειναι τα συχαινομαι ολα αυτα και δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω.

Αν υπαρχει κανενας που παιζει αυτο το παιχνιδι ας μας πει δυο λογια να παρουμε μια γευση.
 
Επαιζα  καποια περιοδο. Αλλα το ψιλοβαρεθηκα γιατι αμα δεν πληρωσεις αρκετα  θα κανεις αιωνες για καλο deck.  Διασκεδαστικο παιχνιδι ηταν,  αν σου αρεσουν παιχνιδια με καρτες.  (ειχα πληρωσει 15-20 ευρω οταν ειχε βαλει κατι προσφορες αλλα μεχρι εκει.) 

Καποια στιγμη για την πλακα μπορει να το ξαναβαλω,  αλλα για να εισαι ανταγωνιστικος πρεπει να δωσεις αρκετα φραγκα... 
 
Δηλαδη οπως το ειπα pay to win φαση οποτε μακρια απο μενα γιατι σε ικανοτητα το να μαχομαι με αλλους δεν με νοιαζει γιατι την εχω την ικανοτητα και μπορω να νικησω αλλα να καθομαι και να πολεμαω πορτοφολια δεν υπαρχει περιπτωση δεν υπαρχει και παιχνιδι στην τελικη αμα ειναι ετσι.

Τhanks γιαννη :thumbup:
 
ΕΝΑ είναι το παιχνίδι με κάρτες, το magic the gathering. Προτιμότερο το live αλλά υπάρχει και η online έκδοση η οποία δυστυχώς είναι απαρχαιωμένη με πολύ δύσκολο interface. Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό σε closed beta το mtg arena που είναι ένα νέο online παιχνίδι που προσπαθεί να αντιγράψει το hearthstone. 

Παρά το χάλι του online client το βάθος του mtg δεν το φτάνει το hearthstone. Αλλά το magic online δεν είναι δωρεάν και πρέπει να επενδύσεις αρκετές εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες δολάρια για να παίξεις. 

Παρόλα αυτά δεν είναι pay to win. Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι παίκτες παίζουν με ανταγωνιστικά decks εκατοντάδων δολαρίων οπότε πάλι κερδίζουν οι καλύτεροι (είτε γιατί είναι καλύτεροι παικτικά είτε γιατί έκαναν κάποια καινοτομία και χρησιμοποίησαν κάποιες κάρτες που οι άλλοι δεν τις περίμεναν).

Είναι με διαφορά το πιο βαθύ και περίπλοκο παιχνίδι που υπάρχει. Ξεπερνάει ακόμα και το σκάκι. 
 
Πίσω
Μπλουζα