Παιχνίδια Android για retro gamers και όχι μόνο

Εξαιρετικη η μεταφορα του Battle Squadron και σε λιγο καιρο θα δουμε και το Hybris
 
Pacman 256

Είναι τύπου πασατέμπο, αμα το ξεκινήσεις μετά έχεις πρόβλημα στο να σταματήσεις. Είμαι στο στάδιο απεξάρτησης (ψέμματα,πάμε ακόμη ένα γύρο....)
 
Παντρεμα δυο κλασσικων ρετρο τιτλων με απο οτι λενε "εξυπνο" αποτελεσμα στο Gameplay!

Arkanoid vs Space Invaders

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πραγματικό διαμάντι το oceanhorn. Την μουσική την έχει γράψει ο Nobuo Uematsu των Final Fantasy, από τις πολύ δυνατές κυκλοφορίες στο Android. Υπάρχει και σε Switch, ps4, xbox one κλπ. Από τα λίγα παιχνίδια στο κινητό που αξίζει να πληρώσεις τα 6€ που κοστίζει. Δεν έχω δοκιμάσει αν παίζει και το χειριστήριο.

ΥΓ παίζει κανονικά και το χειριστήριο. Παιχνιδαρα είναι, σε xperia xz1 όλα τα γραφικά φουλ και 60 fps, σαν να έχεις κονσόλα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Dead Cells ένα από τα κορυφαία metroidvania-roguelike έρχεται 2 Ιουνίου 2020

 
To εχω τερματισει στο switch οταν κυκλοφορησε γιατι διαβαζα καλα λογια.Προσωπικα δεν με εντυπωσιασε σε κατι υπαρχουν πολυ καλυτερα metroidvania απο αυτο αλλα δεν σημαινει πως δεν ειναι καλο παιχνιδι.Πολυ καλη προσθηκη για το android store.
 
Το έχω στο PC λίγες μέρες τώρα και λιώνω καναπέ με wireless χειριστήριο. Τούμπανο είναι σε όλα, γραφικά ήχο και GamePlay. Και ΔΥΣΚΟΛΟ, είναι κάποιες πίστες που ενώ έχεις κάνει upgrade όπλα κλπ θέλει στρατηγική και αντανακλαστικά. Έχει κάτι εχθρούς που σε τσακίζουν για πλάκα.
 
Συμφωνω σε ολα λες δεν διαφωνω σε τιποτα απλα απο ενα σημειο και μετα με ειχε κουρασει εμενα αλλα οπως εχουμε πει πολλες φορες τα γουστα ειναι γουστα.Για παραδειγμα οσο γουσταρα το Hollow knight δεν συγκρινεται με το Dead Cells και σε μιλαει ενας ανθρωπος που εχει τερματισει το Dead Cells στη 5BSC με πανω απο 300 ωρες παιχνιδιου.Ακομα και με τα The messenger και Blasphemous ποιο πολυ διασκεδασα.Eπισης οπωσδηποτε να παρεις και το Τhe bad seed dlc για το dead cells αξιζει και με το παραπανω τα 4.99 που κοστιζει εκτος φυσικα και αν αγορασες το dead cells: the bad seed bundle που εκτος απο το παιχνιδι περιεχει και το dlc.
 
Μπορεί να είναι όπως τα λες γιατι δεν έχω παίξει τα παιχνίδια αυτά.
 
Γιαυτο σε λεω τα γουστα ειναι γουστα φιλος.Αν ομως ενοεις πως δεν εχεις παιξει τα blasphemous και the messenger δεν με φαινεται περιεργο δεν ειναι και πασιγνωστα που λεει ο λογος αλλα αν δεν εχεις παιξει το Hollow Knight μεγαλο σφαλμα.Αν ηταν να παιξεις ενα και μονο metroidvania μεσα στο 2020 πχ αυτο πρεπει να ειναι το Hollow Knight.
 
Δεν έχω και πολύ χρόνο τελείωσα το Super Mario 3d world στον cemu εντάξει παιχνιδαρα. Και έχω γράψει 150 ώρες στο Breath of the Wild και αρκετές ώρες στο Mutant mudds, steamworld dig, don't starve και Volgarr The viking αυτά όλα Wii-U και τώρα έχω καει στο Dead Cells. Το ξέρω βέβαια το Hollow knight αλλά δεν το έχω παίξει ακόμη. Η λίστα με παιχνιδια για παίξιμο είναι μεγάλη
 
Aμα σε βαλω και την δικη μου λιστα ουτε 100 χρονων αμα φτασω δεν τα τελειωνω χαχαχαχαχαχαχαχα.Παιχνιδαρες ολα που αναφερεις και κυριως το Zelda εγω ειχα χαθει απο τον κοσμο τοτε μεχρι να βρω τα παντα και να το τελειωσω 100% μεχρι που για χαρη του χωρισα και με αυτη που τα ειχα τοτε :p :p :p :p Παντως και το Don't starve το ειχα πολυ μεγαλη τρελα διαβαζα και συνεχως καλα πραγματα αλλα οταν τελικα το πηρα μαζι με το shipwrecked dlc μιλαμε ουτε που το αγγιξα καλα καλα.Θυμαμαι εκει στην παραλια στην αρχη νομιζω μολις νυχτωσε με δαγκωσε ενα φιδι η κατι τετοιο και με γυρισαν τα μυαλα.Φυσικα μπορει και να ζητουσα απλα μια αφορμη γιατι με το mmorpg που εχω μπλεξει και το ατελειωτο grind εχουν παει πισω εκατονταδες παιχνιδια που ηθελα να τερματισω.
 
Πίσω
Μπλουζα