Παιχνίδι- θέατρο με φιγούρες

fani_grgr

Retro Member
Joined
22 Αύγ 2012
Μηνύματα
178
Αντιδράσεις
124
Αρχές της δεκαετίας του '80 μία μεγαλύτερη ξαδέλφη μου, μου χάρισε ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά ήταν ένα θέατρο όπου μπορούσες να αλλάξεις τα σκηνικά και να επιλέξεις τις φιγούρες ( οι οποίες θα πρέπει να ήταν χάρτινες). Το παιχνίδι αυτό μου έχει μείνει απωθημένο γιατι δεν πρόλαβα να το παίξω σχεδόν καθόλου, αφού σε διάρηξη του σπιτιού μας λίγο αργότερα , μας έκλεψαν σχεδόν τα πάντα, ακόμα και τα παιχνίδια μου !!!

Το παιχνίδι ( άν κρίνω από την ηλικία της ξαδέλφης μου ) θα πρέπει να είναι λογικά αγορασμένο στην δεκαετία του 70 .Θυμάται κανείς κάτι παρόμοιο? :xm:
 
Χμ...! Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι απο την περιγραφη σου καταλαβαινω πως περιπου θα πρεπει να ηταν,γιατι αρχες 90's ειχα παρει ενα αντιστοιχο της Disney.

Στη μια μερια το σκηνικο ειχε το σπιτι των 7 νανων στο δασος και τις χαρτινες φιγουρες τους μαζι με τη χιονατη,και απο την αλλη μερια ειχε το εργαστηρι του Τζεπετο με τους ηρωες του Πινοκιο.

Οι φιγουρες στεκονταν σε κατι γαλαζιες λωριδες για να τις μετακινεις.Ακομα υπηρχε βιβλιαρακι με τα λογια και τελος μια χαρτινη μπουκα με υποτιθεμενο κοκκινο ριντο.

Ειχαμε παιξει αρκετες φορες,αλλα μετα πως μας ηρθε και το ριξαμε στη μαγειρικη παιρνοντας ενα κουβαδακι για κατσαρολα και βαζοντας μεσα τις γαλαζιες λωριδες για μακαρονια.........!!!!:burn:

Kαι απο οτι φαινεται πρεπει να ηταν αρκετα σπανιο το παιχνιδι σου γιατι δεν εχει βρεθει μεχρι στιγμης καμια φωτογραφι....Kαι εδω που τα λεμε ουτε απο της disney βρισκω κατι. Οποτε αν ξερει κανεις κατι ας μας φωτισει!!!!
 
fani_grgr είπε:
Αρχές της δεκαετίας του '80 μία μεγαλύτερη ξαδέλφη μου, μου χάρισε ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά ήταν ένα θέατρο όπου μπορούσες να αλλάξεις τα σκηνικά και να επιλέξεις τις φιγούρες ( οι οποίες θα πρέπει να ήταν χάρτινες). Το παιχνίδι αυτό μου έχει μείνει απωθημένο γιατι δεν πρόλαβα να το παίξω σχεδόν καθόλου, αφού σε διάρηξη του σπιτιού μας λίγο αργότερα , μας έκλεψαν σχεδόν τα πάντα, ακόμα και τα παιχνίδια μου !!!Το παιχνίδι ( άν κρίνω από την ηλικία της ξαδέλφης μου ) θα πρέπει να είναι λογικά αγορασμένο στην δεκαετία του 70 .Θυμάται κανείς κάτι παρόμοιο? :xm:

Μήπως υπάρχει κάποιος που θυμάται κάτι παρόμοιο ?
 
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, το παιχνίδι που λέω εγώ είχε χάρτινες φιγούρες ... δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο σβήνονται από την μνήμη μου λεπτομέρειες !!!
 
Παρακαλω,αν και αισθανομαι οτι δεν βοηθησα... :(

Μην σε ανησυχει,αργα Η' γρηγορα θα βρουμε πληροφοριες και θα το ταυτοποιησουμε. :)

EDIT

Λοιπον για αρχη,κατι βρηκα αλλα δεν ειναι σιγουρο αν ειναι αυτο που ψαχνουμε... :xm:

Απο τις πληροφοριες που δινει ο αγγλος πωλητης στο ebay....

AN ORIGINAL AND INTACT POLLOCK TOY THEATRE Of ST GEORGE AND THE DRAGON.


1971.



COMES IN BOOK TYPE FORMAT.



COMES WITH BUILDABLE THEATRE BOOTH,BACK PANELS, SCENES, CHARACTERS, SCRIPT/STORY.



ALL IN COLOUR.








Pollock theater 1971 3.jpg

Pollock theater 1971.jpg

Pollock theater 1971 2.jpg

Pollock theater 1971 4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
stayros είπε:
Παρακαλω,αν και αισθανομαι οτι δεν βοηθησα... :(
Μην σε ανησυχει,αργα Η' γρηγορα θα βρουμε πληροφοριες και θα το ταυτοποιησουμε. :)

EDIT

Λοιπον για αρχη,κατι βρηκα αλλα δεν ειναι σιγουρο αν ειναι αυτο που ψαχνουμε... :xm:

Απο τις πληροφοριες που δινει ο αγγλος πωλητης στο ebay....


Λοιπό σαν φιλοσοφία μοιάζουν πάρα πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τον κόπο που έκανες να το ψάξεις!!!:sure:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κανενας κοπος! :)

Ευχαριστηση μου να βοηθαω ωπου και οπως μπορω.:[
 
Πίσω
Μπλουζα