- Αντιδράσεις
- 1.426
Από τις τελευταίες σελίδες του τεύχους 16 των Μικρών ΕξερευνητώνKambia είπε:Υπάρχει σίγουρα 2σέλιδο με τις σκιές των χεριών στους μικρούς εξερευνητές. Εν αναμονή της φωτογραφίας
Από τις τελευταίες σελίδες του τεύχους 16 των Μικρών ΕξερευνητώνKambia είπε:Υπάρχει σίγουρα 2σέλιδο με τις σκιές των χεριών στους μικρούς εξερευνητές. Εν αναμονή της φωτογραφίας
Η πρωτη βρεθηκε απο πιο τευχος ειναι.stayros είπε:Καποια στιγμη μια μαρκα τσιγαρων ειχε βγαλει μια δυο εντυπες διαφημισεις χρησιμοποιωντας τις σκιες.
elephada τωρα διαβασα την απαντηση σου,ευχαριστουμε για τις πληροφοριες,οποιος θελει μπορει να ψαξει για φωτογραφιες του πτηνου στο διαδικτυο και να δει αν μοιαζει ή οχι με τη σκια(το πιθανοτερο ειναι να μη μοιαζει) :flower:elephadas είπε:Ναι, υπάρχει πουλί καρδινάλιος. Μέτριο σε μέγεθος. Το αρσενικό είναι κατακόκκινο, γι' αυτό βαφτίστηκε έτσι. Το θηλυκό είναι γκριζοκαφετί με λίγες κόκκινες ανταύγειες. Έχω ένα σογάκι στον κήπο μου.
Τώρα κατά πόσον η σκιά μοιάζει ειδικά με καρδινάλιο κι όχι άλλο πουλί είναι άλλη ιστορία.
ευχαριστουμε Σταυρο,πού τη θυμοσουν αυτη τη φωτο στο περιοδικο;stayros είπε:Η πρωτη βρεθηκε απο πιο τευχος ειναι. Εν αναμονη της δευτερης...
Ευχαριστω Κατερινακι! :thanx2:katerinak είπε:ευχαριστουμε Σταυρο,πού τη θυμοσουν αυτη τη φωτο στο περιοδικο;
πρεπει να ψαξεις να βρεις και το τευχος;για να μην παιδευεσαι το λεω,πού να ψαχνεις ολα τα περιοδικα για να βρεις τη φωτο;stayros είπε:Ευχαριστω Κατερινακι! :thanx2:
Τις ειχα σκαναρει καιρο πριν,μολις ειδα το θεμα μου ηρθε η φλασια.... :brick:
Θελω μονο να βρω τευχος για τη δευτερη φωτο.
Κανενας κοπος.katerinak είπε:πρεπει να ψαξεις να βρεις και το τευχος;για να μην παιδευεσαι το λεω,πού να ψαχνεις ολα τα περιοδικα για να βρεις τη φωτο;