Παιχνίδι με σκιές στον τοίχο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Kambia είπε:
Υπάρχει σίγουρα 2σέλιδο με τις σκιές των χεριών στους μικρούς εξερευνητές. Εν αναμονή της φωτογραφίας ;)
Από τις τελευταίες σελίδες του τεύχους 16 των Μικρών Εξερευνητών

attachment.php

attachment.php

attachment.php

ευχαριστουμε Kambia!!

μ αρεσουν πολυ αυτες οι σκιες χεριων των "μικρων εξερευνητων" ειναι πιο ομορφα παρουσιασμενες σε σχεση με αυτες που βρηκα στα σάιτς

stayros είπε:
Καποια στιγμη μια μαρκα τσιγαρων ειχε βγαλει μια δυο εντυπες διαφημισεις χρησιμοποιωντας τις σκιες. :)
Η πρωτη βρεθηκε απο πιο τευχος ειναι. :)

attachment.php

ΠΗΓΗ: PLAYBOY τευχος 4 περιοδος Β

Εν αναμονη της δευτερης... ;)

elephadas είπε:
Ναι, υπάρχει πουλί καρδινάλιος. Μέτριο σε μέγεθος. Το αρσενικό είναι κατακόκκινο, γι' αυτό βαφτίστηκε έτσι. Το θηλυκό είναι γκριζοκαφετί με λίγες κόκκινες ανταύγειες. Έχω ένα σογάκι στον κήπο μου.
Τώρα κατά πόσον η σκιά μοιάζει ειδικά με καρδινάλιο κι όχι άλλο πουλί είναι άλλη ιστορία.
elephada τωρα διαβασα την απαντηση σου,ευχαριστουμε για τις πληροφοριες,οποιος θελει μπορει να ψαξει για φωτογραφιες του πτηνου στο διαδικτυο και να δει αν μοιαζει ή οχι με τη σκια(το πιθανοτερο ειναι να μη μοιαζει) :flower:

stayros είπε:
Η πρωτη βρεθηκε απο πιο τευχος ειναι. :) Εν αναμονη της δευτερης... ;)
ευχαριστουμε Σταυρο,πού τη θυμοσουν αυτη τη φωτο στο περιοδικο; :)

katerinak είπε:
ευχαριστουμε Σταυρο,πού τη θυμοσουν αυτη τη φωτο στο περιοδικο; :)
Ευχαριστω Κατερινακι! :thanx2:

Τις ειχα σκαναρει καιρο πριν,μολις ειδα το θεμα μου ηρθε η φλασια.... :brick:

Θελω μονο να βρω τευχος για τη δευτερη φωτο. ;)

stayros είπε:
Ευχαριστω Κατερινακι! :thanx2:
Τις ειχα σκαναρει καιρο πριν,μολις ειδα το θεμα μου ηρθε η φλασια.... :brick:

Θελω μονο να βρω τευχος για τη δευτερη φωτο. ;)
:) πρεπει να ψαξεις να βρεις και το τευχος;για να μην παιδευεσαι το λεω,πού να ψαχνεις ολα τα περιοδικα για να βρεις τη φωτο;

Κατι ενδιαφερον: κυκλοφορησε μεχρι και βιβλιο που εξηγει πώς γινονται οι σκιες.. συμφωνα με τη διαφημιση,αν καποιος εξοικειωθει,τον περιμενει μια λαμπρη καριερα στο χωρο του θεαματος

attachment.php
πηγη

COMICAD_hand_shadows.jpg

katerinak είπε:
:) πρεπει να ψαξεις να βρεις και το τευχος;για να μην παιδευεσαι το λεω,πού να ψαχνεις ολα τα περιοδικα για να βρεις τη φωτο;
Κανενας κοπος. :)

Αλλωστε χαρα μου να ξεφυλλιζω παλια περιοδικα,ολο και κατι ενδιαφερον βρισκεις. ;)

Πολύ ωραίο θέμα! Άλλο ένα παιχνίδι που δε νομίζω να το παίζουν τα σημερινά παιδιά. Αυτά που κατάφερνα χωρίς να δω από περιοδικά ήταν ο σκύλος, το κουνέλι και το πουλί.

Μόνο την πάπια κατάφερνα....

στιγμιοτυπα με σκιες στον τοιχο,προερχονται απο αποσπασμα εορταστικου προγραμματος του 1990 στο MEGA

καβουρας

3.JPG

κυκνος

5.JPG

περιστερι

9.JPG

σκυλος

11.JPG

μαντροσκυλο

13.JPG

πεκινουα ( ; )

0.JPG

γατα

14.JPG

κατσικα

16.JPG

αγελαδα

18.JPG

γάιδαρος

20.JPG

ελαφι

21.JPG

ελεφαντας

23.JPG

φιδι

24.JPG

κουνελι

26.JPG

2.JPG

4.JPG

8.JPG

10.JPG

12.JPG

15.JPG

17.JPG

19.JPG

25.JPG

Ωραία στιγμιότυπα! Κάπου είχα δει κι εγώ μία εκπομπή εκείνη την περίοδο που έδειχνε διάφορα με τις σκιές και προσπαθούσα να τα μιμηθώ, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν η παραπάνω ή κάποια άλλη. Το παιχνίδι με τις σκιές είναι άλλη μία τρυφερή ανάμνηση της παιδικής μας ηλικίας και θυμάμαι ότι υπήρχε και μία ιστορία που μιλούσε γι'αυτό στη Γλώσσα των πρώτων τάξεων του Δημοτικού.

Πίσω
Μπλουζα