Πακέτο Game Cube + Resident Evil 4 να το πάρω?

Άρα όπως καταλαβαίνω η τιμή του ήταν χαμηλή και για καινούρια κονσόλα μάλιστα. Άκου 90 ευρώ χωρίς παιχνίδι.
 
Επιτηδειοι υπαρχουν πολλοι jhonny οποτε μη σε παραξενευει τιποτα.Σαν τεραστιος fan των Zelda που ειμαι ηθελα να αγορασω το Zelda Τwilight princess καταρχην για το Game Cube γιατι πολυ απλα ηθελα να το παιζω με το gamepad και οχι με το Wiimote του Wii και αφου τα παιχνιδια ηταν τεχνικα το ιδιο πραγμα δεν με πειραζε καθολου.Τελικα δεν το απεκτησα ποτε γιατι εκτος του οτι ηρθαν πολυ λιγα κομματια στην ελλαδα ακομα και αυτα πηγαν στης μεγαλες πολεις και κυριως αθηνα οποτε και γω αναγκαστηκα πηρα Wii και πηρα και το Zelda εκει.Παντα ομως εψαχνα για την Game Cube εκδοση και ολα αυτα τα χρονια εχω βρει καποια και ολοι τα πουλουσαν απο 50 εως 80 ευρω λες και απευθυνοταν σε κανεναν ασχετο η σε κανενα προβατο.Τελικα βρηκα τροπο το απολαυσα στο Wii και αντε γεια.

Ετσι λοιπον φτανονοντας στην δεικη σου περιπτωση αν απλα θες να αποκτησεις Game Cube γιατι ποτε δεν ειχες βρες μια φθηνη προσφορα και παρε ενα και τελειωνει το θεμα.Αν απο την αλλη τωρα θες απλα να παιξεις καποιες απο της παιχνιδαρες που εχει ο κυβος τοτε παρε ενα Wii μεταχειρισμενο softmoded φυσικα για να μην τρεχεις να το κανεις εσυ αν δεν γνωριζεις και θα εισαι αρχοντας.Xιλιες φορες αυτο παρα να καθεται να σε πουλαει παπα ο καθε πικραμενος και να ζηταει τρελες τιμες για παιχνιδια του Game Cube.
 
Έτσι όπως τα λες είναι Bill. Άσε που πιστεύω ότι με μια βόλτα εδώ στη Θεσσαλονίκη που είμαι, μπορεί να το βρω και πουθενά αλλού ξεχασμένο και σε καλύτερη κατάσταση και άσε τους άλλους να ψάχνουν για κορόιδα.
 
johnny19818 με έβαλες στο τρυπάκι να ξεαραχνιάσω το κουτί της κονσόλας και σκέφτηκα να βγάλω καμιά φωτογραφία, έτσι για να την έχουμε στο αρχείο. Παρατήρησα ότι υπάρχει μια μικροδιαφορά στα σηματάκια του κουτιού κάτω δεξιά, σε σχέση με την φωτογραφία που πόσταρες εσύ.

attachment.php
 
Ωραιος johnny salonica.Οπως και ναˊχει δειχνει ενα ωραιο πακετο.
 
Τι μου το έβαλες το κουτάκι να το βλέπω και να θυμάμαι το πως πετάχτηκε με συνοπτικές διαδικασίες σε κάποιον καθαρισμό του παραριού!! Έχει μείνει η κονσόλα πάντως, η οποία παίζει άψογα ακόμα!!
 
Θα ηταν φοβερο αποκτημα αν ειχε το παιχνιδι μεσα και το αγοραζες..

Γενικα το gamecube ηταν/ειναι Must buy αγορα καθως μιλαμε για μια απο τις καλυτερες κονσολες ολων των εποχων(ασχετως της πορειας της)..

Και κατασκευαστικα ηταν πολυ καλη.
 
johnny_salonica είπε:
Παρατήρησα ότι υπάρχει μια μικροδιαφορά στα σηματάκια του κουτιού κάτω δεξιά, σε σχέση με την φωτογραφία που πόσταρες εσύ.
Η διαφορά υπάρχει καθώς πρόκειται για δύο διαφορετικές εκδόσεις. Στην πρώτη με το κόκκινο σηματάκι έχει κριθεί από τους Άγγλους κατάλληλο για 15+ άτομα και στη δεύτερη κατάλληλη για 18+ από τους Ευρωπαίους/Γερμανούς. Μιλάμε για PAL εκδόσεις, απλώς η μία κυκλοφόρησε Ηνωμένο Βασίλειο και η Άλλη Γερμανία-Ευρώπη.
 
Πίσω
Μπλουζα