Ο Νάσος Αθανασίου είναι ο τρίτοςstakovios είπε:To 1978 προαναγγέλλει τη νέα τηλεοπτική εκπομπή "Το μεγάλο παιχνίδι" με Χάρρυ Κλυν , Λιζέττα Νικολάου και...;
Noμιζα παντως οτι ηταν παλαιοτερη η εκπαιδευτικη τηλεοραση.Η μονη φορα που ειδα την παραπανω εικονα (τηλεοραση στην ταξη) ηταν στην Β Γυμνασιου οταν ο μαθηματικος εφερε την ασπρομαυρη τηλεοραση που υπηρχε ,χωρις να χρησιμοποιειται, στο γραφειο των καθηγητων,για την συνδεσει με τον cοmmodore 64BN που ειχε αγορασει για το σχολειο....tsalk είπε:
8 - 14 Οκτωβρίου 1977 Τεύχος 400
Καταρχάς συγνώμη που δεν θυμόμουν το nick! Δεν έχω ιδέα! Φαντάζομαι πως όχι, καθώς η Ραδιοτηλεόραση μέχρι τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας φιλοξενούσε μόνο πρόσωπα που σχετίζονταν με τη κρατική τηλεόραση.. Ήταν ένα με μαύρο φόντο και τη Νόρα Βαλσάμη (αν θυμάμαι καλά) με ένα άσπρο φόρεμα! Υπάρχει κάποιος που έχει ενημέρωση για το αρχείο; Και (για πολλοστή φορά το ρωτώ-συγχωρέστε με αν γίνομαι κουραστικός) έχει κανείς εξώφυλλα τελικά από αρχές 90s;johnalepou είπε:Όχι δεν το εχω! Για το "Ο χηρος,η Χήρα και τα χειρότερα" ήταν?
H Ark δυστυχώς δεν λειτουργεί. Τώρα αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο δεν το έχω ψάξει να πω την αλήθεια.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Η ARK υπάρχει ακόμη? Μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο?
Είναι το τεύχος 380 που κυκλοφόρησε 21 Μαΐου 1977. Δυστυχώς δεν έχω το εξώφυλλο.Γνωρίζει κάποιος ποιο τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης είχε ως εξώφυλλο τους πρωταγωνιστές της ξένης τηλεοπτικής σειράς "Κατάσκοποι" ; Η σειρά είχε παιχτεί το 1975.
Ευχαριστώ φίλε μου. Αλήθεια πώς γνώριζες ότι αυτό το τεύχος είχε το συγκεκριμένο εξώφυλλο ;Είναι το τεύχος 380 που κυκλοφόρησε 21 Μαΐου 1977. Δυστυχώς δεν έχω το εξώφυλλο.