Παλιά διαφήμιση (ΝΕΣΚΑΦΕ ΦΡΑΠΕ)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.267
Αντιδράσεις
6.047
Κατά τις αρχές της δεκαετίας του 90 θυμάμαι μια διαφήμιση για το nescafe frappe.

Η διαφήμιση ξεκινούσε με τα λόγια (τραγουδούσε μια γυναικεία φωνή)

''Κάνε μια στάση

μπες κι εσύ

σε ένα κόσμο μαγικό...''

Τη θυμάστε; Yπάρχει η διαφήμιση;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμέ! :)

Θυμάμαι μια κοπελιά να ρουφάει καφέ και να "μπαίνουμε" οπτικά μέσα στο καλαμάκι - νεροτσουλήθρα, που κατέληγε σε μια πισίνα....

Δεν ξέρω αν είναι έτσι ακριβώς - πάντως αυτό μου ήρθε στο μυαλό! :)

Το δε τραγουδάκι δεν ξεχνιέται! :D
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατερίνα, θησαυρός! ;)

Μόλις ετοιμαζόμουν να ποστάρω το 2ο βιντεάκι, λέγοντας ότι είναι η χειμωνιάτικη έκδοση της διαφήμισης που θυμάμαι! :)

Υπήρχε και η καλοκαιρινή (προφανώς της ίδιας χρονολογικά εποχής) με τη 2η!

Ευχαριστώ!
 
Ή και αυτή:

edit: Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερίνα που ανέβασες βίντεο μου!!! Χαίρομαι ειλικρινά όταν ανακαλύπτω κι άλλα άτομα που έχουν αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτή την τρέλα για αυτές τις παλιές διαφημίσεις!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
nwntas εμεις ευχαριστουμε ολους οσους ανεβαζουν βιντεο για να μπορουμε να βλεπουμε και παλι παλιες αγαπημενες διαφημισεις :)
 
Σχετικά με την πρώτη διαφήμιση του NESCAFE, που προβλήθηκε στα 80ς, η άχρηστη / άσκοπη μνήμη μου θυμάται το εξής : Μαζί με τις συσκευασίες Νεσκαφέ, κυκλοφορούσε κι ένα φυλλάδιο [διαφημιστικό] όπου είχε τους στίχους από το διαφημιστικό σποτ !!! Όμως ... όχι όλους !!! Κάποιες φράσεις από το "ποιηματάκι" έλειπαν και είχαν αντικατασταθεί από ... "τελείες", προκειμένου να συμπληρωθούν από εμάς τους καταναλωτές, αφού, πρώτα, θα είχαμε δει το διαφημιστικό σποτάκι !!! Όσοι, δε, συμπλήρωναν σωστά το ποιηματάκι, θα έπαιρναν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι και άλλα δώρα που δεν θυμάμαι !!!

Εγώ κι ο αδελφός μου είχαμε ... "μπει στην μπρίζα" !!! Είχαμε πάρει κάμποσα φυλλάδια με τους "στίχους για συμπλήρωση", δηλαδή : Κάνε ........ πιες κι εσύ Νεσκαφέ φραπέ" , και .... αναρωτιόμασταν : "χμμμ, πώς είναι το τραγουδάκι της διαφήμισης, "κάνε ένα διάλειμμα" μήπως" ????? Έτσι, περιμέναμε πώς και πώς το πότε θα προβληθεί το διαφημιστικό στην τηλεόραση για να συμπληρώσουμε τα κενά με τους σωστούς στίχους και να πάρουμε μέρος στην κλήρωση .....

Παρόμοιοι "διαγωνισμοί" έγιναν και με άλλα προϊόντα, αναφορικά με τα διαφημιστικά σποτ τους, αλλά .... γι' αυτούς θα γράψω, κάποια στιγμή, στα σχετικά τόπικ ......
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και βρήκα και το εξής τραγουδάκι μόλις τώρα.[video=youtube;dqm-XQpzPO8]

 
Αν και έχει αναφερθεί η παρακάτω διαφήμιση την ξαναποστάρω μιας και την βρήκα (θαμμένη σε κάποια κασσέτα μου) με καλύτερη εικόνα και ήχο.

Πρόκειται για την κλασσική διαφήμηση ΝΕSCAFE (μουσική+στίχοι) που ξεκίνησε να προβάλεται από το 1984, (30 έτη συμπληρώνονται φέτος από την συγκεκριμένη διαφήμιση) και περισσότερο από 10 χρόνια με μικρές παραλαγές.

Θα πρέπει να πω ότι αυτή είναι η δεύτερη διαφήμιση της εταιρίας, με την πρώτη να έχει αρχίσει να προβάλλεται το 1982 (μόνο με μουσική, χωρίς τον στίχο)

 
Νομιζω οτι ειναι μακραν η αγαπημενη μου διαφημιση της εποχης εκεινης. Πισινες μπαρ και τα σχετικα με εκαναν να θελω νες καφε το συντομοτερο. Μεγαλη επιτυχια.
 
Απλά δείτε τη νέα διαφήμιση του Necafe frappe για το φετινό καλοκαίρι...

[h=1]Τηλεοπτική διαφήμιση Nescafé Frappé 2016[/h] [video=youtube;GO-sx-G4ofU]https://www.youtube.com/watch?v=GO-sx-G4ofU
 
συγνωμη η διαφημηση ειναι τοσο παλια; το τραγουδακι μου φαινεται σαν να ειναι πολυ πρσφατο
 
elsint17 είπε:
συγνωμη η διαφημηση ειναι τοσο παλια; το τραγουδακι μου φαινεται σαν να ειναι πολυ πρσφατο
Βασικά, είναι μια καινούρια διαφήμιση, βασισμένη στη μόδα των 80's και με ένα τζιγκλάκι-επανεκτέλεση του κλασικού τζινγκλ του Νεσκαφέ φραπέ (στις δύο εκδοχές του, την 80's και τη 90's).
 
Πίσω
Μπλουζα