Παλιά καμπίνα τραπέζι

kostasio

RetroN00b
Joined
17 Ιαν 2015
Μηνύματα
17
Αντιδράσεις
9
καλημερα σε ολους, ψαχνω για καμπινα παλια αυθεντικη τραπεζακι στην Αττικη, αυτη που ειχε το πακμαν η το ποδοσφαιρακι, αν εχει κανενας υποψην κατι ας βοηθησει, εχω βρει ηδη μια αλλα σε τσουχτερη τιμη κατα την γνωμη μου κι ο ανθρωπος δεν πεφτει ουτε ευρω, 400 ευρω ακατεβατα οταν βρισκω μεγαλες στα 250, ευχαριστω εκ των προτερων
 
Στο εύχομαι αλλά πολύ απίθανο να βρείς τέτοια καμπίνα. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και σου αρέσει η χαρά της δημιουργίας, κάτσε και φτιάξε μια (αν και θα ξεπεράσει σε κόστος τα 250 ευρώ).
 
εχω βρει αλλα στα 400 ευρω, ποια η γνωμη σου για την τιμη, δεν θελω να την φτιαξω μονος μου, το ξερω οτι το κοστος θα ειναι χαμηλο, την θελω αυθεντικη, νομιζω οτι ετσι μονο αξιζει, μπορει να κανω και λαθος φυσικα
 
Tι να σου πω; Άλλος κοστολογεί μια καμπίνα τόσο και άλλος τόσο. Αντικειμενικά, δεν νομίζω να αξίζει καμιά καμπίνα πάνω από 50 ευρώ. Δεν πάει έτσι βέβαια. Το άσχημο στην όλη κατάσταση είναι πως τα τελευταία χρόνια, το ρετρό πουλάει ακριβά. Παλιά μπορεί να έβρισκες και καμπίνα τσάμπα, πλέον..

Υπομονή λοιπόν, είναι δύσκολο αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά τι μπορεί να βρεθεί.
 
δεν βιαζομαι ιδιαιτερα, εχω ηδη μια καμπινα αυθεντικη απλως το συγκεκριμενο τραπεζακι ηταν η αγαπημενη μου οταν το λιωναμε παιζοντας ποδοσφαιρακι, ιδωμεν!!! να σαι καλα !!!
 
Υποψην στο 99% των καμπινων οπου ειχαμε και παιζαμε στην Ελλαδα, στη πραγματικοτητα ηταν bootlegs. Αυθεντικες υπηρχαν, αλλα ηταν ελαχιστες. Tabletop pac-man και tekhan world cup αυθεντικα δεν εχω δει ποτε στην Ελλαδα, μονο σε φωτογραφιες. Θα σου προτινα και εγω να φτιαξεις την δικη σου καμπινα, απο το να πλουτισεις καποιον με αμφιβολης αξιοπιστιας καμπινα τριανταετιας..
 
Θα συμφωνησω με τον Getta...στην τελικη εαν θες να ειναι αυθεντικη βαζεις μεσα ενα αυθεντικο pcb jamma..
 
Αξίζει να αναφέρω ότι το TEKHAN κανονικά παιζόταν με trackball και όχι με μοχλό. Καμία σχέση το gameplay με το trackball.....εντελώς άλλο παιχνίδι.
 
εγω ειμαι αυτος που εχει την καμπινα στα 400 ευρο πριν 2χρονια την ειχα πληρωσει 500 απο γνωστο του γνωστου ειναι πραγματι δυσκολα να της βρεις μιας και η περισοτερες η καταστραφηκαν η πεταχτηκαν .μεσα εχει το ms pacman και την ειχα παρει και εγω τοτε μηπως εβρισκα και εγω το ποδοσφαιρακι και το εβαζα μεσα.

να και η φωτο

image_130587.jpg

image_130588.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα