Παλιές Διαφημίσεις - Μέρος 1

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tsr250
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μάλλον η sunsilk ήταν η λακ.

Starbuck είπε:
κάποιος πάει να αγγίξει τα μαλλιά μιας γυναίκας και ξαφνικά εμφανίζεται γύρω από το κεφάλι της ένα συρματόπλεγμα.."μήπως η λακ που χρησιμοποιείτε κάνει τα μαλλιά σας πολύ σκληρά;" (ή κάτι τέτοιο..)

ποια λακ ήτανε όμως;

επίσης:

"Τόνος Ρίο Μάρε, κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού" ( γιατί να μην πάρεις ένα μαχαίρι ή ένα πιρούνι που θα βρεις σίγουρα και να ψάχνεις για την καρδιά! ενός μαρουλιού; )

οι τρεις καμπαλέρος

ετρέξαν εγκαίρως

ετρέξαν να πάνε στο μέρος!

Αρίμπα, Αρίμπα, Ρίμπα Φρες! :acoustic:

πρώτα ρωτούσε και μερικούς άλλους που απαντούσαν πως δεν είχανε φάει κανένα. Η μικρή απαντούσε "δύο" ( ή τρία; ) και η απαιτητική φωνή έλεγε: "δύο δεν φτάνουν! χρειάζονται τουλάχιστον ( πεντε έξι κιλά; ) για να συμπληρώσεις τις βιταμίνες σου!

μια κατσαριδούλα

η μικρή Τερέζα

πάτησε στο τέζα

και τέζα!

ήρθαν οι δικοί της

να πάρουν την Τερέζα

μα πάτησαν στο Τέζα

και τέζα! :acoustic:

Α! και βεβαίως ο βαρυποινίτης:

"Μάκη, Τάκη, Σούλα, κατσαριδάκια μου καλά! φύγετε, φύγετε γρήγορα! Έρχονται να ψεκάσουν με Τέζα!" (κατά προσέγγιση)

χαχα! θεϊκό Σοφολογιότατε.. Το 'χα τελείως ξεχασμένο!

Δημήτρης :user:

BETTY BOOP είπε:
Κατά τη δεκαετίας 80-90 κυκλοφόρησαν -και κυκλοφορούν μέχρι σήμερα- τα χαρτιά υγείας DIANA.Θυμάμαι μια διαφήμιση με ένα παιδάκι που έτρεχε χαρούμενο στη μαμά του με ένα ρολό χαρτί και η διαφήμιση έλεγε "DIANA DIANA λέμε το ανάλαφρο χαρτί..." και το παιδάκι συμπλήρωνε στο τέλος με ένα πλατύ χαμόγελο DIANA λέμε...!
H διαφήμιση βρέθηκε στην κατηγορίσ ''Τηλεοπτιικές διαφημίσεις''-παλιές διαφημίσεις μέρος 5 στο 337ο post.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
κάποιος πάει να αγγίξει τα μαλλιά μιας γυναίκας και ξαφνικά εμφανίζεται γύρω από το κεφάλι της ένα συρματόπλεγμα..

"μήπως η λακ που χρησιμοποιείτε κάνει τα μαλλιά σας πολύ σκληρά;" (ή κάτι τέτοιο..)

ποια λακ ήτανε όμως;
Ήταν η Sunsilk και η διαφήμιση βρέθηκε!

Μιας και θίγουμε παλιές διαφημίσεις, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού αλλά στην εν λόγω διαφήμιση, μήπως τραγουδάει ο Δάκης; Έχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος τραγουδάει επειδή σαν να ακούω το χαρακτηριστικό του 'σ' και η φωνή απ' όσο μπορώ να καταλάβω, είναι του ίδιου.

Μιας και θίγουμε παλιές διαφημίσεις, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλού αλλά στην εν λόγω διαφήμιση, μήπως τραγουδάει ο Δάκης; Έχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος τραγουδάει επειδή σαν να ακούω το χαρακτηριστικό του 'σ' και η φωνή απ' όσο μπορώ να καταλάβω, είναι του ίδιου.

Δε νομίζω… άλλου είδους σσσς πρέπει να χει ο Δάκης :)

Δε νομίζω… άλλου είδους σσσς πρέπει να χει ο Δάκης :)
Δεν ξέρω, νομίζω ότι είναι η δική του άρθρωση, γενικά η φραστική του και ο τρόπος ερμηνείας με παραπέμπουν στον εκλιπόντα, μην ξεχνάμε ότι εκείνη τη χρονιά είχε κυκλοφορήσει και το "Αλαλούμ" επομένως, ήδη ήταν στην επικαιρότητα, δεν γνωρίζω βέβαια αν χρονικά προηγήθηκε η διαφήμιση του προαναφερθέντος τραγουδιού.

Και εγώ αναρωτιόμουν κάθε φορά που έβλεπα την διαφήμιση αν όντως τραγουδάει ο Δάκης αλλά δεν νομίζω γιατί η φωνή αυτού που τραγουδάει στη διαφήμιση έχει λίγο βραχνή χροιά σε σχέση με τη φωνή του Δάκη.

Η αλήθεια είναι ότι και η ποιότητα του ήχου δε βοηθάει και πολύ για να καταλάβουμε με ακρίβεια τι γίνεται, πόσο μάλλον για βραχνάδα. Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο βραχνή η χροιά, θα έλεγα ότι είναι πιο ώριμη και νομίζω ότι εκείνη την περίοδο, κάπως έτσι ακουγόταν ο Δάκης, όχι εντελώς διαφορετικός συγκριτικά με το "Τόσα Καλοκαίρια", πιο ώριμος θα έλεγα φωνητικά.

Για κάποιο λόγο και ερμηνευτικά με παραπέμπει στον Δάκη, εξάλλου, ταίριαζε και η φωνή του με ρεπερτόριο και στυλ μουσικής όπως αυτό της διαφήμισης.

Η γυναικεία φωνή είναι ξεκάθαρα η Μπέσσυ Αργυράκη, είναι ερμηνευτές αντίστοιχης γενιάς επομένως, δεν θα το απέκλεια.

Η αλήθεια είναι ότι και η ποιότητα του ήχου δε βοηθάει και πολύ για να καταλάβουμε με ακρίβεια τι γίνεται, πόσο μάλλον για βραχνάδα.
Ίσως να θέλει ψιλο-καθαρισματάκι ο ήχος επειδή είναι από vhs και τότε ίσως βγάζαμε άκρη ποιος τραγουδάει. Αυτό όμως πρέπει να γίνει από επαγγελματία γιατί με δωρεάν προγράμματα και τα λοιπά τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Πίσω
Μπλουζα