Παλιές φωτογραφίες της Ελλάδας.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας prisma
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είναι στην Πλατεία Τερψιθέας! Εκεί απέναντι απο την είσοδο της Ευαγγελικής εκκλησίας όπως την βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία είχε ένα πεζόδρομο που έμπαινε μέσα στο κήπο της πλατείας. Σε αυτό το σημείο μαζευόμασταν και παίζαμε μπάλα!

Σχετικά με τα αρχαία.

Πριν βρουν εκεί τα αρχαία την δεκαετία 80 όλος αυτός ο χώρος ήταν ένα τεράστιο πάρκινγκ το οποίο εμείς όταν δεν είχε αυτοκίνητα το κάναμε γήπεδο και παίζαμε μπάλα ή κάναμε βόλτες μέσα εκεί με τα ποδήλατα και τα skate board!

Έχω την εντύπωση ότι εκεί πρωτοείδα και έπαιξα μπάλα με ένα παλικαρακι που φορούσε μια μπλέ μπλούζα που έγραφε πάνω Amiga... Μετά ξαναβρεθηκαμε αντίπαλοι στην πλατεία Κοραή (απέναντι απο το δημαρχείο του Πειραιά). Καλά θυμάμαι φίλε @Blue Max ???

Anyway..Το έχουμε ξανασυζητήσει διαδικτυακά αλλά θυμάμαι πολύ έντονα ότι σε γνώρισα αρχικά στην Τερψιθέα.. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
Συχνά βρίσκομαι εκεί, Βαγγέλη, τριγυρνώντας σε γνώριμους δρόμους. Ακόμα και τώρα που έχω αλλάξει περιοχή και μένω λίγο πιο μακριά, ο Πειραιάς πάντα με τραβά. Ο παππούς μου είχε βάρκα στο Μικρολίμανο (Τουρκολίμανο). Άσχετο, θυμάσαι πόσα υπέροχα καπελάδικα είχε κάποτε;

Πίσω
Μπλουζα