Παλιό παιχνίδι που παίζαμε στην τάξη εν ώρα διδασκαλίας!!!!

circleag

RetroJunkie™
Joined
14 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.405
Αντιδράσεις
517
Όταν ήμασταν παιδιά πολλές φορές στο σχολειό παίζαμε παιχνίδια εν ώρα διδασκαλίας για να περάσει η ώρα και να χτυπήσει το κουδούνι για την επομένη ώρα μαθήματος.

Εγώ θυμάμαι τα κλασσικά όπως τρίλιζα, κρεμάλα, τελιτσες, όνομα-ζώο-φυτό κ.α.

Ένα άλλο που θυμάμαι το οποίο είχε πολύ γέλιο είναι αυτό που γράφαμε σε ένα κενό χαρτί 3 με 4 σειρές απο μια ιστορία η' παραμύθι (ότι μας ερχόταν εκείνη την στιγμή βασικά γράφαμε) και μετά το διπλώναμε ακριβώς ώστε να φαίνονται μόνο οι 2 σειρές απο αυτό που γράφαμε και το δίναμε στον επόμενο μαθητή/μαθήτρια και ούτω καθεξής γινόταν με όλη την τάξη. Στο τέλος που χτυπούσε το κουδούνι ξετσακιζαμε τα σημεία που ήταν καλυπτόμενα στην κολλά του χαρτιού και έβγαινε μια ιστορία η οποία είχε πολύ γέλιο αλλά και πολλές φορές τρελό και πολύ αστείο νόημα.

Λοιπόν θα ήθελα να παίξουμε το ίδιο και να θυμηθούμε το παιχνίδι αυτό και είμαι σίγουρος ότι ακόμα και αυτή που δεν το έχετε παίξει θα ξεκαρδιστειτε στα γέλια :D !!!

Εδώ στο φόρουμ επειδή δεν μπορούμε να έχουμε real χαρτί και να το τσακίζουμε μετά τις 2 σειρές απο τις 4 που θα γράφουμε θα βαζουμε σε spoiler τις 2 γραμμές που θα είναι κρυφές και καλά έτσι ώστε ο επομένως να βλέπει μόνο τις 2 πρώτες γραμμές που έχουμε γράψει και να προσθέτει το δικό του ποστ σαν συνεχεία στην ιστορία που έχουμε ξεκινήσει. Μπορείτε να γράφετε ότι τρελό και κούφο σας έρχεται εκείνη την στιγμή στις 2 κρυφές σειρές του spoiler χωρίς κανένα περιορισμό αρκεί.... να μην cheatαρετε τώρα στην αρχή ώστε να έχει κάποιο σασπένς η όλη ιστορία οταν στην συνεχεια ανοιγοντε τα spoiler για να διαβασουμε την κρυφη συνεχεια της ιστοριας ;) χεχεχε!

Είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο ποστ που θα το έχετε όλοι συμπληρώσει μπορεί άνετα να συμπεριληφθεί άνετα στο θρεντ για το καλύτερο ποστ της χρονιάς γιατί θα έχετε κερδίσει όλοι μιας και εσείς θα συντελέσετε σε αυτό το αστείο ποστ με την δική σας πλοκή!!!

Όσοι είσαστε απλά επισκέπτες στην σελίδα αυτή του φόρουμ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ SPOILER και θα πρέπει να κάνετε εγγραφή...

καιρός είναι να γραφτείτε!! :)

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε.... (ελπίζω να σας αρέσει και να γελάσετε με την καρδιά σας :) )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας Πρίγκηπας ο οποίος ηθελε να ξεκινησει ενα ταξιδι για να γνωρισει τον κόσμο και για να βρει το ταιρί του που ειχε ονειρευτει ενα βραδύ στον ύπνο του οπού ταξίδευε.......

καβαλά πάνω στο jetski του στην Καραϊβική και των κυνηγούσαν δυο καρχαρίες ενώ εκείνος κοιτούσε την παμελα Άντερσον......
......

Παρακαλώ συνεχίστε :)

(εσείς απλά συνεχίζετε γράφοντας μια συνεχεία μονό σε αυτό που βλέπετε παραπάνω περίπου 2 με 3 γραμμές και μετά βάζετε το δικό σας "κρυφό σημείο" της ιστορίας που έχετε σκεφτεί για συνεχεία μέσα σε spoiler)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα το παιχνιδι με τις καρακλες!Τραγουδαγε η δασκαλα και μολις σταματαγε επρεπε να κατσεις σε μια καρεκλα.Ακουγεται ευκολο,το θεμα ειναι οτι καθε φορα οι καρεκλες ηταν μια λιγοτερη απο τα παιδια που γυρναγαν γυρω γυρω.Οποτε καταλαβαίνεται τι γινοταν!!!
 
Δεν δουλεύει, η πρώτη μου δουλειά μόλις βλέπω κουμπί "spoiler" είναι να κάνω κλικ επάνω του. Ψυχαναγκασμό το λένε νομίζω... :)
 
... σε χώρες μακρινές και μαγευτικά όμορφες όπου ζούσαν τα ωραιότερα πλάσματα στον κόσμο...

 

 


Άραγε ο Νταλάρας τραγούδησε τα Μαγικά Νησιά στον Άγιο Παντελεήμονα;;;; #)

 
 
Αν θυμάμαι καλά, μιας που το παίζαμε μέχρι το τρίτο έτος του πανεπιστημίου, οι γραμμές που φαίνοντα είναι απαραίτητα οι δύο τελευταίες ώστε ο επόμενος να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την αφήνει ο άλλος, για να συνδέονται και να μήν έχουμε μια λίστα με εντελώς τυχαίες φράσεις. :) το λέω γιατί είδα τα spoilers (κακό δικό μου) και είπα να το επισημάνω για να πάει καλύτερα το παιχνίδι. Θα ποστάρω αργότερα αν παίξουν κι άλλοι :D I promise!
 
Marioland είπε:
Αν θυμάμαι καλά, μιας που το παίζαμε μέχρι το τρίτο έτος του πανεπιστημίου, οι γραμμές που φαίνοντα είναι απαραίτητα οι δύο τελευταίες ώστε ο επόμενος να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την αφήνει ο άλλος, για να συνδέονται και να μήν έχουμε μια λίστα με εντελώς τυχαίες φράσεις. :) το λέω γιατί είδα τα spoilers (κακό δικό μου) και είπα να το επισημάνω για να πάει καλύτερα το παιχνίδι. Θα ποστάρω αργότερα αν παίξουν κι άλλοι :D I promise!
OK τότε ας παίξουμε έτσι όπως το λέει ο Marioland ίσως είναι καλύτερα έτσι!

Ελατε παιδιά ποσταρετε και εσείς!
 
Και εγώ το θυμάμαι αυτό από το Λύκειο. Έβγαζε γέλιο και το έπαιζαν και τα κοριτσάκια και τα αγοράκια.

circleag ευχαρίστως να ξεκινήσουμε, αλλά από πού; Από το πρώτο τετράστιχό σου, τις δύο τελευταίες γραμμές ή ξαναρχίζεις από την αρχή;
 
Ξεκινάω εγώ μιας που ήμουν αυτός που έβαλα το φρένο στο παιχνίδι. Sorry #)

Λοιπόν

Ήταν μόνη της στο σπίτι και η ώρα είχε περάσει. Η τηλεόραση είχε δείξει τα αγαπημένα της σήριαλ σε επανάληψη και οι ειδήσεις δεν είχαν τίποτα σπουδαίο.
Αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει και να πάει για ύπνο. Ομως ξαφνικά...
 
... ανοίγει η πόρτα του δωματίου του και βλέπει τον Κώστα Πρέκα, αγκαλιά με ένα XBOX 360...

"Τι είναι αυτό;" Κατόρθωσε να ψελλίσει μέσα στην τρομάρα του!
 
Πάγωσε! Δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Το λαμπερό αντικείμενο βρισκόταν κάτω από το τραπέζι

της κουζίνας. Αιωρούνταν σε μικρή απόσταση από το έδαφος.Ήταν ακίνητο.

Ήταν μοναδική ευκαιρία να τρέξει. Δεν κάθησε να το σκεφτεί.

Ερώτηση: Τεχνική λεπτομέρεια: Διαβάζουμε μόνο τις φράσεις του τελευταίου post στο thread, έτσι δεν είναι; Όχι και των προηγούμενων;

Κατά λάθος διάβασα και το προηγούμενο...
 
μόνο το τελευταίο. για να προχωράει η ιστορία :D και αν βάλουμε, να αφήνουμε 1-2 posts πριν ξαναγράψουμε!
 
Άδοξα τελείωσε η προσπάθεια μου φαίνεται... Κανένα ενδιαφέρον. Στέλνω αυτό το post μπας και το δει και ξεγελαστεί κάποιος και συνεχίσει...
 
Ορμάει λοιπόν να το πιάσει αλλά αυτό ξαφνικά ζωντανεύει και αρχίζει να μιλάει ενώ πετούσε γύρω γύρω στο δωμάτιο!

Τρομαγμένος αναρωτήθηκε: Ήταν UFO ή κάποιο μαγικό τζίνι;

(εγώ πάντως προσπάθησα :D )
 
Όρμησε να φύγει έξω. Λίγο πριν την πόρτα κοντοστάθηκε. Ήταν με

τα εσώρουχα. Τι να κάνει τώρα; Θυμήθηκε ότι το

παντελόνι του ήταν στην καρέκλα δίπλα από το τραπέζι. Το ένστικτο της

αυτοσυντήρησης λειτούργησε και έτρεξε έξω. Δεν ήταν ώρα για ντροπές.
 
Μετά από δύο εβδομάδες το θυμήθηκα και επέστρεψα. Δεν το συνέχισε κανένας; Τι κρίμα...
 
Πίσω
Μπλουζα