Παλιό Project για το Pixel

fgbrain

RetroActive
Joined
27 Οκτ 2006
Μηνύματα
324
Αντιδράσεις
34
Μάλλον δεν το ξέρετε, νεούδια !!

http://web.1asphost.com/immortalx/pixelmag/

Και εγώ νέος στο forum σας, αλλά amstradοβιος απο το 1985 !! :D

Μέλος της Chaos, είχα ξεκινήσει ένα scanning project... Αλλά που χρόνος!?

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
 
Την σελίδα την ξέρω. Μάλιστα είχα μιλήσει με το παιδί που την είχε..Καλή δουλειά αλλά τα παράτησε νωρίς....Μπράβο για την προσπάθεια σου στο progect....Καλώς ήρθες φίλε και καλό ταξίδι πίσω στον χρόνο!!
 
Το ξέρουμε το project, το ξέρουμε. :thumbup:

Welcome bro. :cool:
 
Το ατυχο project με το pixel ειναι γνωστο σε ολους μας εδω - αυτο που δεν ηταν γνωστο ειναι η δουλεια που ξεκινας στο http://geocities.com/grsideofamstrad/ :eek:

Ως φανατικος τοτε, αναγνωστης του περιοδικου σου ευχομαι καλη επιτυχια και γρηγορα αποτελεσματα :thumbup:

και φυσικα καλως ηρθες :)
 
...το site του immortalx το πρωτοεπισκέφθηκα τον Αύγουστο του 2005, όταν είχε γίνει μία σχετική αναφορά αναφορά στο insomnia.gr. Κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η προσπάθεια, αλλά νομίζω ότι είμαστε άξιοι συνεχιστές. :)

...fgbrain, επισκέφθηκα και την σελίδα για την οποία έδωσε link ο δαιμόνιος telamonas !! :D Nα ελπίζουμε ότι μετά τα εξώφυλλα θα ακολουθήσουν και scans ολόκληρων των περιοδικών; (μακάρι να είναι έτσι !! :) ).
 
To ξέρουμε, το ξέρουμε fgbrain..αυτά τα not available στα εξώφυλλα του site ήταν που με ώθησαν μεταξύ άλλων να ξεκινήσω το GRM. Σε καλοσωρίζω ευελπιστόντας και στην δική σου συμμετοχή στο σκανάρισμα όσων τευχών έχεις από Pixel, Ελληνική Πλευρά του Amstrad κλπ.

Welcome aboard!
 
Πίσω
Μπλουζα