Πανικός στα σχολεία (1982)

τελικα διαβασα απο το facebook της γκρεκα φιλμ οτι υπαρχει ψηφιοποιημενη σε hd την εχει η παπανδρεου α.ε. απλα δεν την εχει ζητησει καποιο καναλι να την προβαλει.
 
περιστροφα Glock 45αρια

Δεν υπαρχει κατι τετοιο,πιστολια ειναι τα Glock,εχει βεβαια και περιστροφο 0.45 αλλα αλλης μαρκας.
Καταδιωξη με PONY και ακολουθει Datsun (ή Toyota) και Volvo, ε ρε ο καυμενος ο οδηγος τι θα τραβηξε μεχρι να τελειωσει η σκηνη.
 
  • Like
Reactions: PT8
Μία ακόμα πολύ καλή ταινία από το τρίο Δαδήρα-Μυλωνά και Λεφάκη που στα τέλη του '70 αρχές του '80, συνεργάστηκαν άψογα και γύρισαν μερικές πολύ πετυχημένες ταινίες όπως η αναφερόμενη και μάλιστα σε μια εποχή που ο Ελληνικός κινηματογράφος μετά τον θάνατο του Φίνου και το τέλος μιας ολόκληρης εποχής, προσπαθούσε να βρεί τον βηματισμό του.
Πολύ καλό σενάριο που καταπιάνεται με ένα καυτό θέμα της εποχής και όχι μόνο των ναρκωτικών στα σχολεία. Συμμετείχαν πολύ καλοί και γνωστοί ηθοποιοί που ο Δαδήρας τους έδεσε αρμονικά και το αποτέλεσμα κρίνεται πετυχημένο. Ειδικά το δίδυμο Βόγλη-Βλάχου έδωσε ρέστα. Η χημεία τους πολύ καλή, έχοντας πάρει το κολλάει από την μόλις πριν ένα χρόνο συνεργασία τους στην Κραυγή των Λύκων.
Επική η σκηνή στο ταξί του Βόγλη όπου ο ηθοποιός-σεναριογράφος Μυλωνάς ζητάει παρέα από τον Βόγλη στο μπανιστήρι της απιστίας της γυναίκας του. Το είχε και με το παραπάνω ο Μυλωνάς σε τέτοια σουρεαλιστικά σκηνικά γέλιου όπως π.χ. στις φυλακές Ανικήκων που γυρίστηκαν την ίδια χρονιά. Ήξερε να συνδυάζει στις ταινίες του ο Μυλωνάς γέλιο και προβληματισμό ταυτόχρονα και αυτή η εναλλαγή κέρδιζε τον θεατή, για αυτό το πέρασμα του από την έβδομη τέχνη ήταν αξιοσημείωτα θετικό.
Πολύ καλές και οι παρουσίες των Χρονοπούλου και Απέργη που χωρίς εξάρσεις έδωσαν διαπιστευτήρια του πλούσιου υποκριτικού τους ταλέντου.
 
Πίσω
Μπλουζα