paulochelao24
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 5.200
Πριν πολλά χρόνια μεταμεσονύχτια είχα πετύχει σε ένα τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης,μια ελληνική βιντεοταινία τύπου bdsm. Η διάρκεια απ' όσο θυμάμαι ήταν λιγότερη από ώρα αλλά έδειχνε αληθοφανής και άνευ σεναρίου και χωρίς τίτλους αρχής (για τέλους δεν ξέρω γιατί δεν είδα πολύ,αλλά αναφέρω πιο πάνω ότι ήταν μικρής διάρκειας γιατί όταν άλλαξα κανάλι είχε ήδη βάλει άλλη ταινία ) .
Έπαιζαν μόνο δύο άτομα ένας άντρας και μια γυναίκα που όμως φορούσαν μάσκες αν και η γυναίκα μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία όσο φαινόταν,χωρίς να είμαι και σίγουρος. Το αναφέρω εδώ γιατί μου έκανε πολύ εντύπωση και μου φάνηκε πολύ αινιγματική. Τώρα χρονολογικά την κόβω τέλη 80ς αλλά σίγουρα γυρισμένη με βίντεο δεν έδειχνε να ήταν με φιλμ.
Έπαιζαν μόνο δύο άτομα ένας άντρας και μια γυναίκα που όμως φορούσαν μάσκες αν και η γυναίκα μου φάνηκε γνωστή φυσιογνωμία όσο φαινόταν,χωρίς να είμαι και σίγουρος. Το αναφέρω εδώ γιατί μου έκανε πολύ εντύπωση και μου φάνηκε πολύ αινιγματική. Τώρα χρονολογικά την κόβω τέλη 80ς αλλά σίγουρα γυρισμένη με βίντεο δεν έδειχνε να ήταν με φιλμ.