Παράξενο όνειρο (!)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Uskoke
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Uskoke

RetroAdept
Αντιδράσεις
7.090
Χτες βράδυ, ονειρεύτηκα ότι είχα πάρει ένα κασσετόφωνο, που φόρτωνε από μπροστά (front loading) σαν ένα 8-track (που σημειωτέον λέγεται στα ελληνικά κατριτσόφωνο) αλλά είχε 4-tracks και είχε ατέρμονη ταινία σαν το 8-track και έπαιρνε και κανονικές κασσέτες! Μάλιστα σκεφτόμουν να δώσω το πολύτιμο μου Denon DR-M20 (τρείς κεφαλές, τρία μοτέρ) γιατί το καινούριο θα έκανε και τη δουλειά του παλιού! Μάλιστα, θρηνούσα το ότι ο ενισχυτής μου δεν έπαιρνε 2 ντεκ, όπως οι παλιοί! (Είναι ένας Cambridge audio 340 A SE, αγορασμένος καινούριος το 2009). Μάλιστα, μαζί με το ντεκ, πήρα και μια κασσέτα δική του (του κασσετοφώνου) , η οποία έμοιαζε λίγο με μια κασσέτα DCC!

Εγώ πάντως που είμαι τσακωμένος με την τεχνολογία (όπως κι εκείνη μαζί μου) θα χρειαστώ ονειροκρίτη για να καταλάβω αν αυτό το όνειρο είναι καλό ή κακό.

Ομιχλώδες το όνειρο... :P

Και εγω ειδα ενα ονειρο οτι ο Uskose μου χαρισε το DENON DRM20 και εγω του εδωσα το κασετοφωνο που ονειρευτηκε αυτος. (μπουαχαχα)

Χτες το βραδυ ημουν καλεσμενος στα πεθερικα και εφαγα χοιρινο με σελινο αυγολεμονο. Αυτο μαλλον εξηγει τα παντα. :P

Περα απο την παραπανω αποπειρα για χιουμορ...ανακυρησω τον Uskose ως ρετρομαν-στο-κοκκαλο αφου και στον υπνο, του ρετρο ονειρευευται (και οχι "ταβλι" με την Kylee Nash :) )

...δεν ειναι τιποτα,η σκυλα σου θα παθει ανεμογκαστρι(αν ειναι μακρυτριχη)

Και μάλιστα επανειλημμένα έχω δει σε όνειρο ότι έχω μια φωτογραφική μηχανή που ενώ είναι ψηφιακή μπορεί να πάρει και φιλμ ( ;) . Επίσης, ότι κατεβαίνω σε ένα υπόγειο γνωστού φωτογραφείου εδώ στο Ηράκλειο και έχει κοψοχρονιά φιλμ, χαρτιά, χημικά κλπ. (Υπήρχε ένα μαγαζί που ήταν πολύ κοντα στο σπίτι μου που είχε τέτοια υλικά αλλά φυσικά τώρα έκλεισε-όσο για το υπόγειο υπάρχει μόνο στα όνειρα μου). Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι παράξενο με τον εγκέφαλο μου και βλέπω τέτοια όνειρα ( ;) και άλλωστε μπορώ να τον κληροδοτήσω και στην επιστήμη.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να εξηγήσω ένα όνειρο που το βλέπω επανειλλημένα τα τελευταία 2-3 χρόνια. Λοιπόν, σε άσχετες φάσεις, και σε μέρες που είμαι πολύ πιεσμένος ή στεναχωρημένος αλλά και σε μέρες που είμαι χαρούμενος, ευδιάθετος κ.α. έχω δει ότι είμαι.... με την Suzane Vega. Και το πιο ωραίο είναι ότι δεν τρελαίνομαι ιδιαιτέρος ούτε ήμουν και ποτέ ιδιαίτερα φαν.....

Και το κόλησα εδώ, γιατί προϊόν τεχνολογίας είναι και οι ηχογραφήσεις της Vega.

Και ήθελα επίσης να πω τον πόνο μου κάπου.....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα