cast128dreams
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 3
re paidia mprizithika na ftiakso diko mou..telio!!!(den exo ellinika sto pc)
Φυσικα και πρεπει να υποστηριζουμε οσους εχουν αφιερωσει χρονο, χρηματα και πολυ κοπο για να δημιουργησουν και να κυκλοφορησουν κατι.Προσωπικά ειναι κατα αυτων των κλώνων και εχει αποδειχτεί ξανα και ξανα πως οτι πληρώνεις παίρνεις και πολλοί εχουν πετάξει τα λεφτά τους με δαύτα.
Απο κει και περα θα ηθελα να δωσω εδω δυο links απο blog entries του σχεδιαστή και κατασκευαστή του gdemu με τις σκέψεις του πάνω στο θεμα: 1 και 2.
Για μενα ο άνθρωπος αυτός εχει σημαντική συνεισφορά στον χωρο και αξιζει να τον υποστηρίξουμε.
Ναι φυσικα, Η ομαδα Dreamcast junkyard εχει ουκ ολιγες αναφορες επι αυτου.Αυτα ολα που λες εγω δεν τα γνωριζω. Αν εχεις να μας παρουσιασεις αποδειξεις και επιχειρηματα, ευπροσδεκτα.
Αυτο που γνωριζω φυσικα και ετσι δεν δεχομαι σαν επιχειρημα ειναι πως οταν εγω ημουν ετοιμος να αγορασω δεν συναντησα δυσκολια ή καθυστερηση. Οπως εχουμε ξαναπει στο παρελθον δεν θελει κοπο, θελει κόλπο.
Τωρα τα περι ποιοτητας δεν ξερω συγκεκριμενα για αυτο το μαραφετι, αλλα ειναι καταγεγραμενα σε βαθος και πλατος τα προβληματα που εχουν αλλοι κλωνοι γνωστων flashcarts.
Ειναι συζητηση στην ομαδα Dreamcast junkyard, πανω στο κλωνο, και στο αυθεντικο GDEMU, ειναι επισης πολυ μεγαλη με πολλες παραπομπες και δεν μπορω να την παραθεσω. Βασικα μελη μεταξυ πολλων αλλων που τον εχουν παντως, συμφωνουν πως ειναι πολυ καλος για την τιμη του και αυτα που προσφερει.Το λινκ ειναι facebook που δεν διαθετω.
Απο κει και περα εγω εχω ακριβως την αντιθετη εμπειρια με αυτα που μου λες, ακομα και για το PS-IO.
Καλυτερα να μην το πουλανε αν ειναι να ειναι σε προπαραγγελια για χρονια. Αλλα τουλαχιστον εγω ηξερα οτι απο την στιγμη που κανω προπαραγγελια, κλεινω το στομα μου και δεν παραπονιεμαι like a little bitch.
Και σαν να μην εφτανε αυτο, εστειλα το board του playstation τον Σεπτέμβρη (το ελαβαν Οκτώβρη) και ακομα το φτιαχνουν (τοποθετηση switch board). Απαντανε στα email μια φορα τον μηνα περιπου και απλα κανουν copy-paste το status απο το site. Μαύρη υποστήριξη.
Τωρα περι αξιοκρατιας, για μενα 1000 φορες να εχεις 10 κομματια και να τα πουλας first come, first served, παρα να ανοιγεις προπαραγγελιες για πραγματα που ξερεις οτι δεν θα ειναι ετοιμα για χρονια.