Παρουσίαση HP T5710 thin client για retrogaming.

Όταν έρθουν με το καλό και ασχοληθώ! Ευχαρίστως!

Ναι τον είδα τον οδηγό.

Πριν τέσσερα χρόνια, τέτοια εποχή σε ένα Laptop Compaq Armada με Pentium MMx είχα ανακαλύψει ότι μπορούσες άνετα να χρησιμοποιείς και USB drivers στο DOS για τα flash disks. Έτσι μετέφερα τα αρχεία!
 
Παρέλαβα σήμερα! Είναι του κουτιού και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ! Έχουν ακόμα την προστατευτική ζελατίνα, αλλά... Ήρθαν χωρίς τις βάσεις τους δυστυχώς. Δεν με πειράζει γιατί ο πωλητής μου έστειλε δύο τροφοδοτικά που μάλλον είναι τα δικά τους.

Περιμένω τους DOM, τις RAM και θα κάνω παρουσίαση. Αυτά έρχονται από Κίνα και θα αργήσουν καναδυό βδομάδες ακόμα.

Αυτοί οι Glide Wrappers με εκνευρίζουν, γιατί θυμάμαι το 2002 χρησιμοποιούσα τις πρώτες εκδόσεις του nGlide στα 98SE χωρίς προβλήματα και τώρα δεν μπορώ να κάνω τα Fifa 98 RTWC, WC 98 και Fifa 99 να παίξουν με 3Dfx. Δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα και δεν ξέρω ποια ήταν η τελευταία έκδοση του nGlide που λειτουργούσε με τα 98άρια.

Επίσης το dGVoodoo και αυτό έχει τα θεματάκια του, αυτόν τον wrapper που ανέφερες ομολογώ δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ.
 
Περι glide wrappers δηλωνω τελειως ασχετος, αλλα εκεινη την εποχη ειχα δοκιμασει αυτα που αναφερεις και ολα τα αλλα και τιποτα απολυτως δεν δουλεψε, εκτος απο το zeckensacks που απλα το εγκατεστησα και επαιξε χωρις καμια ρυθμιση κλπ!
 
Πίσω
Μπλουζα