freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.918
Προσφατα περασε στα χερια μου για ψιχουλα ενα modded SNES PAL συνοδευομενο απο ενα Super Game Boy adapter (που θα παρουσιασω αργοτερα), αποδειξη οτι ακομα και σημερα μπορει να βρει κανεις καλες τιμες στο ebay, αν εχει επιμονη και υπομονη.
Εμφανισιακα εχει μια μικρη καλλιτεχνικη παρεμβαση, κατα την ταπεινη μου αποψη, καλαισθητη.

Το mod αποτελειται απο δυο διακοπτες. Ο πρωτος απενεργοποιει το lockout chip για να μπορουμε να παιξουμε μη PAL παιχνιδια στην κονσολα μας και ο δευτερος μας επιτρεπει να επιλεξουμε μεταξυ NTSC και PAL.

Για το λογου το αληθες με απενεργοποιημενο το lockout chip η κονσολα μας παιζει ευχαριστως την superfamicom εκδοση του Final Stretch.

Με το lockout chip ενεργοποιημενο, μαυρη μαυριλα πλακωσε.

Και δυο φωτογραφιες για να δουμε χαρακτηριστικα την διαφορα μεταξυ NTSC και PAL.

Ομοιως μεσα απο το super everdrive βλεπουμε

Με απενεργοποιημενο το lockout chip

Με ενεργοποιημενο το lockout chip

Εμφανισιακα εχει μια μικρη καλλιτεχνικη παρεμβαση, κατα την ταπεινη μου αποψη, καλαισθητη.

Το mod αποτελειται απο δυο διακοπτες. Ο πρωτος απενεργοποιει το lockout chip για να μπορουμε να παιξουμε μη PAL παιχνιδια στην κονσολα μας και ο δευτερος μας επιτρεπει να επιλεξουμε μεταξυ NTSC και PAL.

Για το λογου το αληθες με απενεργοποιημενο το lockout chip η κονσολα μας παιζει ευχαριστως την superfamicom εκδοση του Final Stretch.

Με το lockout chip ενεργοποιημενο, μαυρη μαυριλα πλακωσε.

Και δυο φωτογραφιες για να δουμε χαρακτηριστικα την διαφορα μεταξυ NTSC και PAL.

Ομοιως μεσα απο το super everdrive βλεπουμε

Με απενεργοποιημενο το lockout chip

Με ενεργοποιημενο το lockout chip

Τελευταία επεξεργασία: