freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.532
To SNES που ειχα αγορασει (και παρουσιασει) προσφατα συνοδευοταν απο ενα Super Game Boy, το περιφερειακο που μας επιτρεπει να παιξουμε τα Game boy παιχνιδια μας στην τηλεοραση.
Εμφανισιακα μοιαζει με ενα υπερμεγεθες SNES cartridge.
Η πισω οψη.
SGB εν δρασει παρεα με το EMS USB 64M Smart Card. Ακομα το καταστημα δεν διαθετει EDGB!
Η αρχικη οθονη.
Φορτωνοντας το menu του flash cart.
Bubble Bobble!
Οπως παρατηρειτε το SGB επιμενει να εμφανιζει ενα τεραστιο περιθωριο γυρω απο το παιχνιδι, που δυστυχως ειναι αδυνατο να καταργηθει. To SGB ειναι συμβατο με ολα τα παιχνιδια του αρχικου gameboy και με συγκεκριμενα παιχνιδια του gameboy color που εχουν προς τα πισω συμβατοτητα. Τα πληκτρα start, select, Α και Β αντιστοιχουν με τα πληκτρα του gameboy, το X αλλαζει απο την κλασσικη παλεττα στην custom και με τα L,R ανοιγουμε το μενου των ρυθμισεων του SGB.
Οι λειτουργιες του menu ειναι οι εξης:
Αλλαγη χρωματικης παλετας με καποια προεπιλεγμενη
Αλλαγη background με καποιο απο τα προεπιλεγμενα
Ρυθμισεις πληκτρων στο gamepad
Δημιουργια custom χρωματικης παλετας με δυνατοτητα διατηρησης του συνδιασμου που δημιουργησουμε με κωδικο
Και τελος δημιουργια custom background
Κατα την ταπεινη μου αποψη ολα τα παραπανω δεν προσφερουν τιποτα το ιδιαιτερα, εκτος απο να βγαλουν απο μεσα μου τις παστελ ανησυχιες μου!
Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα του SGB ειναι εμφανες. Τι θα προτιμουσατε, αυτο;
Η αυτο;
Ειδικα αφου ειναι το φτηνο, προσωπικα το θεωρω must have!
Εμφανισιακα μοιαζει με ενα υπερμεγεθες SNES cartridge.
Η πισω οψη.
SGB εν δρασει παρεα με το EMS USB 64M Smart Card. Ακομα το καταστημα δεν διαθετει EDGB!
Η αρχικη οθονη.
Φορτωνοντας το menu του flash cart.
Bubble Bobble!
Οπως παρατηρειτε το SGB επιμενει να εμφανιζει ενα τεραστιο περιθωριο γυρω απο το παιχνιδι, που δυστυχως ειναι αδυνατο να καταργηθει. To SGB ειναι συμβατο με ολα τα παιχνιδια του αρχικου gameboy και με συγκεκριμενα παιχνιδια του gameboy color που εχουν προς τα πισω συμβατοτητα. Τα πληκτρα start, select, Α και Β αντιστοιχουν με τα πληκτρα του gameboy, το X αλλαζει απο την κλασσικη παλεττα στην custom και με τα L,R ανοιγουμε το μενου των ρυθμισεων του SGB.
Οι λειτουργιες του menu ειναι οι εξης:
Αλλαγη χρωματικης παλετας με καποια προεπιλεγμενη
Αλλαγη background με καποιο απο τα προεπιλεγμενα
Ρυθμισεις πληκτρων στο gamepad
Δημιουργια custom χρωματικης παλετας με δυνατοτητα διατηρησης του συνδιασμου που δημιουργησουμε με κωδικο
Και τελος δημιουργια custom background
Κατα την ταπεινη μου αποψη ολα τα παραπανω δεν προσφερουν τιποτα το ιδιαιτερα, εκτος απο να βγαλουν απο μεσα μου τις παστελ ανησυχιες μου!
Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα του SGB ειναι εμφανες. Τι θα προτιμουσατε, αυτο;
Η αυτο;
Ειδικα αφου ειναι το φτηνο, προσωπικα το θεωρω must have!
Τελευταία επεξεργασία: