Παρουσίαση Tiger R-Zone Datazone

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.310
Αντιδράσεις
9.410
Πριν μερικες μερες ηρθε στα χερια μου, απο ευγενική δωρεά μιας καλης φιλης, ενα Tiger R-Zone Datazone. Περίεργο θηρίο, του οποιου την υπαρξη αγνοούσα εντελώς. Προκειται για ενα συνδιασμο ηλεκτρονικης ατζεντας και lcd handheld με εναλλασσόμενα παιχνίδια απο την γνωστη αμερικανικη εταιρια Tiger Electronics. Πρωτες εντυπωσεις το πολυ 90ies design και οτι ειναι ελληνικό!

Οψη

154111.jpg

Αναποδη

154112.jpg

Εσωτερικο

154114.jpg

Λεπτομερεια απο το καπακι

154120.jpg

Το κυριως σωμα. Δυο οθονες, μια για το παιχνιδι και μια για την ατζεντα. Το D-pad στα αριστερα και τα πληκτρα στα δεξια ειναι για το παιχνιδι, το κεντρικο πληκτρολογιο και τα πληκτρα διπλα στην οθονη για την ατζεντα.

154115.jpg

Το κεντρικο πληκτρολογιο.

154121.jpg

Ηρθε με ενα παιχνιδι, Daytona USA.

154113.jpg

Του εριξα ενα καλο καθαρισμα και εβαλα 2 ΑΑΑ μπαταριες και μια CR2032 Και βουρ για παχνιδι.

Το game play. Τραγικο.

154116.jpg

154117.jpg

Η ατζεντα εν δραση.

154119.jpg

154118.jpg

Αμα θελετε να βγαλετε τα ματια σας και να σπασετε τα νευρα σας ειναι η καταλληλη επιλογη για κονσολα. Σαν ατζεντα ειναι ενταξει. Σπανιο σε τετοιες συσκευες να δουμε εξελληνισμενες εκδοσεις. Μονο για φανατικους tigerομανεις!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Οντως ουτε εγω το ηξερα,στην αρχη μολις ειδα τον τιτλο νομιζα οτι ηταν το VR της tiger.


Περιεργο κομματι και ελληνικα και ατζεντα και daytona σε κασσετα να μας αποτελειωσει.



Μπραβο!
 
Τα ορθογραφικά λάθη στην ελληνική γλώσσα συνήθως τα συναντάμε στις οδηγίες χρήσης, εδώ είναι τυπωμένα επάνω στο ίδιο το προϊόν: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ»;
 
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση και τον κόπο!! Δεν είχα τέτοιο, αλλά είχα τα κλασικά αντίστοιχα πιο φθηνά της εποχής όπου σκοπός στα περισσότερα ήτανε να κινείς ένα ας πούμε sprite σε 4-5 θέσεις και να πιάνει οτιδήποτε κατέβαινε την οθόνη.. Αναμνήσεις καλοκαιριάτικα!! Ναστε καλά παιδιά που το κρατάτε το site, χάζευα και κάτι USER και ξύπνησαν μνήμες εποχών..
 
Φανταστικό κομμάτι!! Κάπου το είχα ξαναδεί αλλά και Ελληνικό;;!! Αυτό και αν είναι συλλεκτικό! Καλά η ποιότητα των παιχνιδιών του R-Zone είναι η γνωστή άθλια! Ευτυχώς που η οθόνη δεν είναι κόκκινη όπως το original R-Zone. Παρεμπιπτόντως αν έχει λεφτά για χάσιμο κυκλοφορούν πολλά γνωστά παιχνίδια στο ebay και από Έλληνες πωλητές για το R-Zone. Virtua Fighter, Mortal Kombat Trilogy, Panzer Dragoon κτλ.
 
Από ότι βλέπω η συσκευή αυτή βγήκε από το 1995 ή αργότερα. Δεν ξέρω κατα πόσο ένα τέτοιο πράγμα με αυτές τις "δυνατότητες" ήταν καλή ιδέα να κυκλοφορήσει, εκτός και αν κόστιζε όσο μία σοκολάτα.
 
Από ότι βλέπω η συσκευή αυτή βγήκε από το 1995 ή αργότερα. Δεν ξέρω κατα πόσο ένα τέτοιο πράγμα με αυτές τις "δυνατότητες" ήταν καλή ιδέα να κυκλοφορήσει, εκτός και αν κόστιζε όσο μία σοκολάτα.
Πάντως κυκλοφορούν αρκετα σφραγισμένα παιχνίδια για το Rzone.

Το Game.com που κυκλοφόρησε το 1997 είχε και αυτό τραγική κατάληξη. Με 20 όλα κι όλα παιχνίδια που πας καημένε. Παρόλαυτά κυκλοφόρησαν 3 εκδόσεις κονσολών. Ωραίο σαν σύλληψη κακό σαν υλοποίηση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και να με πληρωναν δεν υπηρχε περιπτωση να παιξω παιχνιδια σαυτο το πραμα οχι και να τα πληρωνα κιολας :rofl: :rofl: :rofl:
 
Έψαξα χθες στο ebay και στο google γενικότερα και είδα τους παρακάτω τίτλους για την κονσόλα.

Daytona USA

Virtua Fighter

Mortal Kombat 3

Road Rash

Batman Forever

Indy 500

Star Wars

Batman & Robin

Independence day

Primal Rage

 Panzer Dragon

Toshiden

Virtua Cop

Virtua Fighter 2

 Area 51

Παλιότερα είχα δει και το Mortal Kombat Trilogy.  Όπως βλέπετε όλη η αφρόκρεμα της εποχής. Για την ποιότητα βέβαια είναι για κλάματα.

Υ.Γ. Δεν βρήκα πληροφορίες στο wikipedia και πήγα με άλλο τρόπο. 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα