freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.262
Δεν ειναι κονσολα, δεν ειναι consumer electronics συσκευη, δεν ειναι βοας, δεν ειναι κροταλιας... Το CDi παραμενει μια ενδιαφερουσα περιπτωση πολυτεχνιτη και ερημοσπιτη. Προσφατα περασε στα χερια μου ενα Philips CDi 450, πιθανοτατα ο οικονομικοτερος player. Χωρις tray, δυνατητοτα remote και display στην προσοψη μοιαζει περισσοτερο με κονσολα απο τα ακριβοτερα και πιο ικανα αδερφακια του.
Το συγκεκριμενο 450 ηρθε μαζι με το εντελως απαραιτητο DVC (ενα cartridge που επιτρεπει στο CDi να κανει hardware accelerated mpeg-1 decoding, απαραιτητο για αρκετα videogames, multimedia τιτλους και για να λειτουργει σαν videocd player), το συνοδευτικο του tutorial disc. Δυστυχως ομως μας λειπει το χειριστηριο. Καποια στιγμη θα κανω μια ανασκαφη να βρω που εχω βαλει τα 22ER9017 touchpad και 22ER9021 gamepad. Εχω την εντυπωση οτι και τα δυο ειναι συμβατα με το 450.
Εν "δραση"
Το συγκεκριμενο 450 ηρθε μαζι με το εντελως απαραιτητο DVC (ενα cartridge που επιτρεπει στο CDi να κανει hardware accelerated mpeg-1 decoding, απαραιτητο για αρκετα videogames, multimedia τιτλους και για να λειτουργει σαν videocd player), το συνοδευτικο του tutorial disc. Δυστυχως ομως μας λειπει το χειριστηριο. Καποια στιγμη θα κανω μια ανασκαφη να βρω που εχω βαλει τα 22ER9017 touchpad και 22ER9021 gamepad. Εχω την εντυπωση οτι και τα δυο ειναι συμβατα με το 450.
Εν "δραση"
Τελευταία επεξεργασία: