Παρουσιαστηκε η Unreal Engine 4

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.551
Η Epic Games και το Gametrailers TV παρουσιασαν επισημα τη μηχανη γραφικων Unreal Engine 4 μσα απο ενα real-time tech Demo.

Μας τα εκαναν μπαλονια με την Unreal Engine 4 τοσο καιρο.Πρωσοπικα δεν με εντυπωσιασε και ουτε ειδα καμια τεραστια διαφορα απο τα τελευταια δειγματα της Unreal Engine 3.Επισης να πω οτι η luminous η μηχανη γραφικων της square enix με εντυπωσιασε πολυ περισσοτερο.

8-bit%20dragon.bmp

Wii U version

κλεμμένο από το Neogaf...χαχα

Ελπίζω να φτιάξουν την παλέτα - έλεος με αυτό το καφέ/τσιρλί

έχουμε κανα νέο αν θα παίζει στο wii u?

Εχω την εντυπωση/μου φαινονται τα physics (ειδικα των πετρων που πεφτουνε) ψιλομετρια ή μηπως κανω λαθος ????

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ξέρω γιατί αλλά όλες οι Unreal μηχανές (μαζί με την συγκεκριμένη) μου φαίνονται λίγο "chunky" ή αλλιώς ελαφρώς χοντροκομμένες.

Ελπιζω στην επομενη γενια να δουμε σωστα δακτυλα και μαλλια

Imgema είπε:
Δεν ξέρω γιατί αλλά όλες οι Unreal μηχανές (μαζί με την συγκεκριμένη) μου φαίνονται λίγο "chunky" ή αλλιώς ελαφρώς χοντροκομμένες.
Χοντροκομμενες! Καλα το λες.

Αρκετά καλές οι υλοποιήσεις στα παιχνίδια από την unreal engine 4. Στον εκτο χρόνο πλεον με unreal engine 5 και αναμονή για την επόμενη γενιά πλέον για κάτι νέο ενδιαφέρον όσον αφορά τα γραφικά.

Πάνω κάτω μια από τα ίδια βλέπω στα γραφικά για τα μελλοντικά παιχνίδια αυτής της γενιάς. Είχε κάποια καλά δείγματα φωτορεαλιστικων γραφικών η unreal engine 5 μέχρι στιγμης αλλά γενικά περίμενα περισσότερα πράγματα με περισσότερα παιχνίδια που θα καλυπταν μεγαλύτερο εύρος παιχνιδιών ανά κατηγορία και κάτι περισσότερο όσον αφορά τα single player παιχνίδια.

Τεσπα ίσως στις αρχές της επόμενης γενιάς η αξιοποίηση της unreal engine 5 να δείξει κάποια καλα updates με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εστιάζεται εννοείται στις επιδόσεις της unreal engine 6.

Τελευταία επεξεργασία:
Πολύ σπάνιο παιχνίδι στο PC με Unreal Engine να μην έχει traversal stutters. Μόνο στο Robocop το έχω δει αυτό.

Και το Lumen είναι από τις χειρότερες τεχνολογίες που έχω δει στο gaming, ειδικά στο Talos 2 και το SH2 βλέπεις συνέχεια ghosting και διάφορα άλλα motion artifacts. Συν το ότι τα δύο παιχνίδια που ανέφερα είναι και τα πιο "βαριά" που έχω παίξει, ξεπερνούν ακόμα και Cyberpunk.

Συν το ότι το Ray Tracing denoiser που έχει αποδείχτηκε και αυτό κακό, τα κάνει όλα θολά και με motion artifacts και πλέον το απενεργοποιώ όπου μπορώ μιας και το DLSS έχει πλέον το δικό του (καλύτερο).

Καλή μηχανή για developers που τα θέλουν έτοιμα γιατί που να κάθονται να φτιάχνουν/μαθαίνουν νέες, καλύτερες μηχανές, τραγική μηχανή για τον PC gamer.

Πίσω
Μπλουζα