Πασχαλινά αυγά με παιχνίδια

spirtoulis

RetroMasteR
Joined
17 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.296
Αντιδράσεις
180
Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί αναφέρθηκε πολύ στο θέμα με τις λαμπάδες. :)
 
Εγώ έπαιρνα για αρκετά χρόνια το μεγάλο αυγό της Kinder.Είχα τύχει ωραία παιχνίδια όπως μια κότα που περπατούσε σε μια κατηφόρα,και κάτι πουλιά με φωλιές,τα οποία είχαν από κάτω μαγνήτη και όταν στριφογύριζα τις φωλιές,τα πουλιά άλλαζαν θέση και δεν έπεφταν.Επίσης μου είχαν φέρει και κάτι άλλα αυγά άγνωστης μάρκας,τα οποία είχαν μικρά κατουρλίνια,είχα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.Κατά τ'άλλα θυμάμαι ότι τα περισσότερα είχαν μπρελόκ.
 
Παιχνίδι από Πασχαλινό αυγό της Ελ Γκρεκο χωρίς όμως το....αυγό..!!

Δυστυχώς εκεί που βρήκα αυτη την κούκλα, είχαν πετάξει το αυγό γιατι ειχε σπάσει σε κάποιο σημείο όπως μου είπαν..!! Αλλά έμεινε η κούκλα..!! :)

attachment.php
 
Παιχνίδι από παλιό πλαστικό κόκκινο πασχαλινό αυγό. Πολύ αγαπημένη κουκλίτσα! Δεν έχει καρδούλα, αλλά γράφει ελ γκρέκο πάνω της:

DSC05847.jpg
 
Zouzou αυτή η κούκλα έχει το ίδιο πρόσωπο με τις Δεσποινιδούλες. να τη χαίρεσαι είναι πολύ όμορφη.
 
Thanks! Είναι από τις αγαπημένες μου!
 
Φρου Φρου (σε αυγό)

Μπορεί να μην ειναι Ελληνικης παραγωγής αλλά....δεν παύει όμως να ειναι σήμα κατατεθέν των 80s...!!! Σε πασχαλινή έκδοδη, απο το 1987 , φτιάχθκε στην Ταιβάν και ήρθε να μεινει στην Ελλάδα..!! :flower: :flower: :flower: (ύψους μετα βίας 7 εκατοστά)

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makisime ολο εκπληξεις εισαι!!ανακαλυπτεις ενα σωρο ωραια παιχνιδια :)

πολυ γλυκουλης ο φρουφρου :)
 
Mωρε εψαχνα, έψαχνα και δεν ήξερα που να βάλω αυτη τη φωτογραφία, γιατι και ξεχωριστό θρεντ να ν ανοίξω για ένα κουκλάκι της El Greco που δεν ήξερα καν το όνομά του, ε , δεν έλεγε...!! Κι ευτυχως βρηκα το κατάλληλο θρεντ..!!!

Και να λοιπόν ενα πολύ περίεργο κουκλάκι, το οποιο το ειχα παλιοτερα ακριβως το ιδιο(ισως καπου α το ειχα ποσταρει κιολας) αλλα το εδωσα..!! Ηταν ομως τοτε σκέτο..!!

Σήμερα λοιπόν το βρήκα μαζί με το μισό ενός αυγού πάνω του. Πιθανόν να είχε και απο κατω το υπόλοιπο μισό..!! Κι ετσι μάθαμε πως ήταν το κουκλάκι αυτο οταν βγηκε απο το εργοστάσιο..!!

Παντως πρέπει να ειναι από τα πρωτα παιχνίδια της El Greco...!!

attachment.php
 
Πίσω
Μπλουζα