Περίεργοι φάκελοι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας iliekater
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

iliekater

RetroMasteR
Αντιδράσεις
224
Σε πολλούς από τους δίσκους που έχω στους υπολογιστές εμφανίζονται κατά καιρούς κάποιοι φάκελοι με πολύ περίεργο όνομα , όπως :

a19b40e150d59cb6c1ea

Οι φάκελοι αυτοί εμφανίζονται στη ρίζα του δίσκου . Τι είναι όμως αυτοί οι φάκελοι ;

Επίσης τέτοιοι φάκελοι εμφανίζονται και μέσα στο φάκελο των Windows . Τι είναι και τούτοι πάλι ;

Δεδομένου ότι κάποιοι έχουν αρκετά μεγάλο μέγεθος , μπορώ να τους σβήσω (και τους μεν και τους δε) ;

Συνηθως ειναι προσωρινα αρχεια του windows update. Αν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση των updates μπορεις να τα σβησεις, αλλα καμια φορα εχουν δικαιωματα system και πρεπει να αλλαξεις τα δικαιωματα για να σε αφησει να τα σβησεις.

ΚΑι τα δύο ; Εννοώ και εκίνα στη ρίζα και εκείνα στο φάκελο των Windows είναι ενημερώσεις ; Μπορω να τα σβήσω και τα δύο είδη ;

Αυτοι στο root τουλαχιστον ειναι. Για τους αλλους δεν ειμαι σιγουρος. Τι αρχεια εχουν μεσα;

Σε αυτόν τον υπολογιστή δεν έχω τέτοιους φακέλους για να κοιτάξω . Ωστόσω θυμάμαι πως οι συγκεκριμένοι φάκελοι (μέσα στο φάκελο των Windows) είναι αόρατοι (τους βλέπω επειδή έχω ενργοποιήσει την αντίστοιχη ρύθμιση) .

Αν δεν σε ενοχλούν, έχεις ελέγξει δίσκους και είναι καθαροί από μαμούνια και ζωντόβολα, μη τους πειράξεις.

Το κακό με δαύτους είναι ότι μπορεί να έχουν ολόκληρα GBs , γι'αυτό θέλω να τους ξεφορτωθώ .

Πίσω
Μπλουζα