Περιοδικό Θητεία

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.872
Αντιδράσεις
3.828
Ενα περιοδικο που προλαβα κατα την θητεια μου,δηλαδη πρωτοκυκλοφορησε οταν εκανα το στρατιωτικο μου και εκδοτης ητανε το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας,δινοταν δωρεαν στα στελεχη και στους φανταρους και ητανε ποικιλης υλης.


Δηλαδη περα απο τα στρατιωτικα ειχε και αθλητικα και σταυρολεξα κ.τ.λ.



Θα το θυμονται αρκετοι μιας και κρατησε η εκδοση για αρκετα χρονια,καταργηθηκε νομιζω καπου στα μεσα του 2000 και επανεκδοθηκε ακομα πιο ποικιλομορφο.


 

 


Ακολουθει το συλλεκτικο πρωτο τευχος και καποια αλλα.





attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Εγώ που πήγα φαντάρος το 2006 υπήρχε κανονικά το περιοδικό και μάλιστα ήταν και πολύ καλό. Είχα κρατήσει και μερικά αλλά μετά τα πέταξα. Επίσης τις τελευταίες μέρες πριν απολυθούμε μια παρέα είχε μαζέψει μερικά και τα έβαλε φωτιά έξω από το οπλονομίο και να το οινόπνευμα και να οι φλόγες.

Σε ένα εξώφυλλο είχε και την Πέγκυ Ζήνα :flower:
 
Την περίοδο που κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος ήμουν φαντάρος αλλά γιατί δεν το θυμάμαι;;; :xm:
 
Iσως να μην εφτασε στην μοναδα σου,ισως να ητανε μονο στα κεντρα για αρχη.
 
Το θυμάμαι, δεν το ακούμπησα ποτέ. Απεχθανόμουν κάθε τι που η ύπαρξη του ταυτιζόταν με Ε.Σ.
 
Ο πάλιουρας, δεν το πρόλαβα...
 
Eιναι φρεσκο ρε Dino για μας, περιοδικο και κομικ αν δεν ειναι κατω απο 25 χρονια ειναι χτεσινο.


"You might as well bought it yesterday".
 
Όταν επανεκδόθηκε, θύμιζε μάλλον περιοδικό τύπου ΚΛΙΚ, ΣΟΚ, ΧΑΙ, κλπ

Τα παλιά-καλά τεύχη, τα γούσταρα.
 
Για δες τα νεούλια που είχαν και περιοδικό! Όταν υπηρέτησα εγώ ,δεν είχε ανακαλυφθεί η τυπογραφία! (Ο Γουτεμβέργιος ήταν σειρά μου...)
 
Κοίτα να δεις, που πίστευα πως ήμουν ο παλιότερος. Αφού εκείνες τις εποχές τα εξοδόχαρτα που μας έδιναν ήταν χαραγμένα επάνω σε πέτρες. ;)
 
telonio είπε:
Κοίτα να δεις, που πίστευα πως ήμουν ο παλιότερος. Αφού εκείνες τις εποχές τα εξοδόχαρτα που μας έδιναν ήταν χαραγμένα επάνω σε πέτρες. ;)
Μα τι λές τώρα? Εγώ είχα ειδικότητα χειριστής καταπέλτη! (Αν και ειναι αλήθεια πως το 1978 που πήγα, οι καταπέλτες και οι βαλίστρες είχαν αρχίσει να αποσύρονται!)
 
Άντε να δώ κι άλλους από την παλαιολιθική εποχή, να μην είμαι ο μόνος δεινόσαυρος. Βέβαια εγώ υπηρέτησα τη μαμα-Ελλάς το 1989 αλλά ήταν λόγω αναβολών καθότι είμαι της κλάσης (τότε ήταν "της κλάσεως") του 1978
 
Πίσω
Μπλουζα