Περιοδικό Κινηματογραφικός Αστήρ

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.453
Αντιδράσεις
49.743
Το περιοδικό αυτό είναι από τα πιο παλιά κινηματογραφικά περιοδικά στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πότε ξεκίνησε ακριβώς αλλά πρέπει να σταμάτησε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '60...

 


244.jpg
Προβολή συνημμένου 146139
 
Κυκλοφόρησε την περίοδο 1924-1969. Τη μεγαλύτερη συλλογή την έχουμε ψηφιοποιημένη στη Βιβλιοθήκη του Ε.Λ.Ι.Α.
 
Τόσο παλιό είναι ε;;; Από το 1924!!! Ήξερα πως είναι παλιό αλλά όχι και τόσο! Σ' ευχαριστώ Πάνο , καλά εγώ κάτι λίγα εξώφυλλα θα βάλω...

 


250.jpg
250.jpg
 
Tonytony μπορείς να βάζεις και ημερομηνίες δίπλα στο τεύχος σε παρακαλώ? Σε κάποια τεύχη δε φαίνεται καθόλου.
 
Ήταν αθώα κοπέλλα, έγινε τίμια σύζυγος... Αλλά παρέμεινε ένα ανίδεο βούρλο. Μια διαβολική σύμπτωσις έφερε την καταστροφή και την συμφορά... Πίστεψε στα λόγια ενός ανθρώπου και χωρίς να το καταλάβη, διότι μιλάμε για κορίτσι τσακμάκι, κυλίστηκε στο βούρκο και στην ατιμία. Δηλαδή αν δεν είχε γίνει τίμια σύζυγος τι χειρότερο θα έκανε, πέρα από το ότι θα το απολάμβανε τουλάχιστον?

Με τους Φωφω Χαρμπη, Νικο Παπαδάκο (αλλού αναφέρεται ως Ξεπαπαδάκος... αφού το άλλαξε που το άλλαξε, δεν το έκανε κάτι πιο σικ?), Φραγκίσκο Μανέλη (λέτε να ήταν αυτός ο μοιραίος γόης?), Τζένυ Σταυροπούλου, Νίκο Ευθυμίου, Νανά Παπαδοπούλου και την Ίντα Χριστινάκη.

Την Δευτέραν η ταινία θρύλος. Η πιο ακριβοπληρωμένη ταινία της χρονιάς (πώς να μην είναι, με τόσα παγκόσμιας εμβέλειας αστέρια, χώρια που ξέρετε πόσο πήγαινε το κυβικό ο βούρκος τότε και πόσος χρειαζόταν για να κυλιστεί σ΄αυτόν μια τίμια σύζυγος?)
 
Πίσω
Μπλουζα