greekeagle12
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 152
Εσωτερικό τεύχους 62 - 1990
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν μου επιτρέπουν οι διαχειριστές πολύ ευχαρίστως!cloud είπε:"Βίντεο: Πόσα χρόνια θα αντέξουν" και "Η τηλεόραση του αύριο Πλησιάζοντας το 2000".Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αυτά τα 2 άρθρα!
Ένα μικρό τους μέρος μπορεί να μπει άφοβαtonytony είπε:Αν μου επιτρέπουν οι διαχειριστές πολύ ευχαρίστως!
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Η πολιτική του εν λόγω φόρουμ είναι απλά να βλέπουμε. Ότι έχει ο καθένας μπορεί να το ανεβάσει να το δούμε. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι διαχειριστές.akalest0s είπε:Γεια σας. Δεν μπαίνω συχνά εδώ, αλλά μου είναι πολύ ενδιαφέρον το εν λόγω περιοδικό, γιατί ξυπνάει αναμνήσεις από τα (πολύ) παλιά.. Ήθελα να ρωτήσω, τι πολιτική ακολουθείτε; Υπάρχει τρόπος να βρω κάπου αυτά τα περιοδικά; Βλέπω ότι τα ανεβάζετε με το σταγονόμετρο, οπότε θα ήθελα να ξέρω.Ευχαριστώ!
Οι αναμνήσεις που ξυπνούν από τα έντυπα είναι αρκετά δυνατές και σε καταλαβαίνω απόλυτα.akalest0s είπε:Γεια σας. Δεν μπαίνω συχνά εδώ, αλλά μου είναι πολύ ενδιαφέρον το εν λόγω περιοδικό, γιατί ξυπνάει αναμνήσεις από τα (πολύ) παλιά.. Ήθελα να ρωτήσω, τι πολιτική ακολουθείτε; Υπάρχει τρόπος να βρω κάπου αυτά τα περιοδικά; Βλέπω ότι τα ανεβάζετε με το σταγονόμετρο, οπότε θα ήθελα να ξέρω.Ευχαριστώ!