Περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.133
Αντιδράσεις
48.299
Το TV ΖΑΠΙΝΓΚ είναι ένα τηλεοπτικό περιοδικό που ξεκίνησε την κυκλοφορία του στις 20 Μαρτίου 1992 , συνεχίζει ακόμη με μεγάλη επιτυχία και απαριθμεί μέχρι σήμερα πάνω από 1000 τεύχη! Ακολουθούν τα 10 πρώτα τεύχη του περιοδικού και , ας με ενημερώσουν οι διαχειριστές μέχρι ποιά χρονιά θεωρείται "ρετρό" χρονιά ώστε να...φρενάρω! :flower:
 
Αντώνη, καλύτερα να το φρενάρεις μέχρι το δεκέμβρη του 94 :)

Έτσι κι αλλιώς τα εξώφυλλα του περιοδικού υπάρχουν στο ίντερνετ όλα. Είναι το μόνο που τα έχει ψηφιοποιήσει. Οπότε μην κάνεις κόπο ;) Πέρνα τα πιο σπάνια και τα πιο ουσιαστικά απλά.
 
Το πρώτο πρώτο τεύχος του περιοδικού , που φιλοξενεί την Κάτια Δανδουλάκη!


225.jpg


226.jpg


227.jpg


228.jpg


224.jpg
 
sunset89 είπε:
Αντώνη, καλύτερα να το φρενάρεις μέχρι το δεκέμβρη του 94 :) Έτσι κι αλλιώς τα εξώφυλλα του περιοδικού υπάρχουν στο ίντερνετ όλα. Είναι το μόνο που τα έχει ψηφιοποιήσει. Οπότε μην κάνεις κόπο ;) Πέρνα τα πιο σπάνια και τα πιο ουσιαστικά απλά.
ΟΚ sunset μέχρι τον Δεκέμβρη του 1994. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!
 
Θυμαμαι καθαρα την εποχη που ειχε βγει το Ζαπινγκ. Ειχαμε παρει το πρωτο τευχος και μου ειχε κανει εντυπωση η αισθητικη και το στησιμο του γιατι μου φαινοταν ιδιαιτερα φουτουριστική :) Καποια απο αυτα τα εξωφυλλα τα βλεπω με νοσταλγια. Να σαι καλα Τονυ για τον κοπο σου
 
Σε ευχαριστώ Rakeesh να σαι καλά!
 
Πίσω
Μπλουζα