Περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ

tonytony είπε:
Χριστούγεννα 1997 με τον Γιάννη Πάριο.


143.jpg
Οταν ο Ελληνικος τυπος ανακαλυπτε το ρετουσαρισμα με Φωτοσοπ :)
 
Το παίρναμε λίγο μετά που κυκλοφόρησε καταργώντας το Τηλέραμα. Εκεί βρίσκαμε και τις κάρτες για τη Mega Banka αν θυμάμαι καλά. Αυτό και το Τηλέραμα άραγε κυκλοφορούν ακόμη?
 
johnny19818 είπε:
Το παίρναμε λίγο μετά που κυκλοφόρησε καταργώντας το Τηλέραμα. Εκεί βρίσκαμε και τις κάρτες για τη Mega Banka αν θυμάμαι καλά. Αυτό και το Τηλέραμα άραγε κυκλοφορούν ακόμη?
Φυσικά και κυκλοφορούνε! Και το ΖΑΠΙΝΓΚ και το Τηλέραμα και ο Τηλεθεατής!
 
Εγω για να πω την αληθεια τα επαιρνα για τα σηματα των καναλιων (σ'αυτο πρωτοστατουσε το Τηλεραμα) κ λιγο ο Τηλεθεατης (που τα ειχε σε σμικρυνση). Το Ζαπινγκ τα ειχε στην αρχη,αλλα γρηγορα τα αλλαξε σε απλα κ χρωματιστα. Το Ζαπιγνκ θυμαμαι στηριζε το MEGA (δεν ξερω αν ισχυει ακομα γιατι εκτος απο περιοδικα,εχω παψει να βλεπω κ το συγκεκριμενο καναλι 3 χρονια τωρα). Το Τηλεραμα στηριζε τον ΑΝΤ1. Το 7 Μερες TV δεν θυμαμαι να στηριζε κανενα καναλι στα ανοιχτα.....

Φυσικα σημερα,κυκλοφορουν τα εν λογω περιοδικα,σε διαφορες εκδοχες (με περιοδικα μαγειρικης,με ενθετα κουτσομπολιστικα για τα σηριαλ,με παιδικα dvd κλπ).

[Ατιμε epg...εφαγες τα καλυτερα περιοδικα]
 
Όλα αυτά τα περιοδικά σήμερα κυκλοφορούν με εξώφυλλα προερχόμενα, ως επί το πλείστον, από τις τουρκικές και ελληνικές σαπουνόπερες.
 
Περνανε κριση φιλε μου...πλεον ο κοσμος ξερει τι εχει η τηλεοραση (οσοι δεν την εχουν σβησει) με δυο τροπους: ειτε μεσω EPG,ειτε μεσω ιντερνετ. Πλεον οσοι τα αγοραζουν,τα αγοραζουν για τα περιοδικα μαγειρικης κ τα παιδικα dvd.
 
To αγόραζα ανελλιπώς απ' τον Οκτώβριο του 1992 στο λύκειο ,και κλασικά κάθε Παρασκευή μεσημέρι μόλις σχολάγαμε..Μέχρι το 1996 δεν είχα χάσει τεύχος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ωραια ολα τα εξωφυλλα του περιοδικου TV ΖΑΠΙΝΓΚ στο θεμα αυτο!

:flower:

Απο τηλεοπτικα περιοδικα με το προγραμμα της τηλεορασης καθε εβδομαδας στο σπιτι ειχαμε (και εχουμε...) το περιοδικο tv εθνος που δινεται με την εφημεριδα το ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Pεριοδικα οπως ΤV ZAΠINΓΚ, ΤΗΛΕΡΑΜΑ ... αγόραζα, κυριως αν ειχε καποιον καλλιτεχνη που μου αρεσε το εξωφυλλο (εκοβα μετα το εξωφυλλο και εκανα συλλογη απο αποκομματα σχετικα με τους αγαπημενους μου καλλιτεχνες...).

Mια ερωτηση...

σε ποιο τηλεοπτικο περιοδικο δινόταν η εγκυκλοπαιδεια ΠΑΠΥΡΟΣ-ΛΑΡΟΥΣ (καπου το 1996?) σε 61 (?) τομους;

image.jpg

πηγη εικονας: www.stathmosbooks.gr
 
Εάν θυμάμαι καλά η εγκυκλοπαίδεια δίνονταν με κουπόνια απ' το "Τηλέραμα".
 
To "Τηλέραμα" την έδινε. Αν δεν απατώμαι το 1995.
 
Το TV ΖΑΠΙΝΓΚ είναι ένα τηλεοπτικό περιοδικό που ξεκίνησε την κυκλοφορία του στις 20 Μαρτίου 1992 , συνεχίζει ακόμη με μεγάλη επιτυχία και απαριθμεί μέχρι σήμερα πάνω από 1000 τεύχη! Ακολουθούν τα 10 πρώτα τεύχη του περιοδικού και , ας με ενημερώσουν οι διαχειριστές μέχρι ποιά χρονιά θεωρείται "ρετρό" χρονιά ώστε να...φρενάρω! :flower:
Υπαρχει φωτογραφικο υλικο απο τις συμμετοχες καλλιστειων 2001 του ΑΝΤ1 ΜΙς Γιανγκ και μις τουρισμος? που εγινε στη Θεσ/νικη?
 
Πίσω
Μπλουζα