Περιπολικά σε Δράση (Chips)

Θυμάμαι απόσπασμα από συνέντευξη του Eric Estrada στο περιοδικό ΜΠΛΕΚ ή στο ΑΓΟΡΙ !!!

- ΕΡ. Στις επικίνδυνες σκηνές με τις μοτοσικλέτες παίρνετε μέρος ???

- ΑΠ. Έχω οικογένεια με μικρά παιδάκια την οποία πολύ την αγαπώ και δεν θέλω να με στερηθούν !!! Γι' αυτό στις σκηνές αυτές δεν παίρνω μέρος εγώ αλλά διάφοροι κασκαντέρ !!!

Και, φυσικά, στις μεσαίες δύο σελίδες του περιοδικού [τις συνεχόμενες] μια μικρή αφίσα με τους Chips [η οποία αποκόπηκε από το περιοδικό και κρεμάστηκε με σελοτέηπ στον τοίχο του δωματίου μας ..... ] .....

Eλπίζω να παραμείνουν οι τίτλοι να παίζουν

[edit] Δεν υπάρχει το video πλεον [edit]

Πωπωωωω ..... είδα στο βιντεάκι με την εισαγωγή και, τη στιγμή που οι μοτοσικλέτες περνούν από τη στροφή του δρόμου .... ανατρίχιασα !!! Μού ήρθαν στο μυαλό εκείνα τα μακρινά μεσημέρια [Σαββάτου ή Κυριακής], όπου αυτά τα 2 παλικάρια ήταν η "παρεούλα μας" !!! Θυμήθηκα, επίσης, από πού προερχόταν το CHiP's : California Highway Patrol !!!

Αλήθεια, γιατί τα άλλα βιντεάκια, στα προηγούμενα ποστς, έχουν αφαιρεθεί ???? Γιατί δεν τα αφήνουν να τα ανακαλύψουν και οι νεότεροι που δεν τα πρόλαβαν ???
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ναι την θυμαμαι την σειρα την εβλεπα αλλα και εδω απορω πως θυμαστε

τι μερα παιζοταν! δεν το θυμαμαι καθολου μπραβο σας παιδες
 
attachment.php
περιοδικο Κατερινα του 1980

attachment.php
Μανινα του 1984 (συμφωνα με τον πωλητη)

kater80.jpg

maninaaa84.jpg
 
Μήπως είχαν βγει και φιγούρες παιχνιδιών με αυτούς; Σαν κάτι να μου θυμίζουν...
 
Αγαπημένη σειρά... Αχ και να είχα ακόμα και το άλμπουμ τους...

Ευχαριστούμε για τις εικόνες (γκάλοπ, χαχαχα) να θυμηθώ να ανεβάσω όταν μπορέσω κι εγώ κανένα αφιέρωμα απο Μπλεκ που έχω αρκετά :)
 
Πρωτο trailer του Remake σε ταινια.

Chips Trailer

[video=youtube_share;FKlbX-t9GLg]

 
Δεν εχω ιδεα πως ηταν η παλια σειρα δεν την εχω δει ποτε και δεν ξερω τι υφος ειχε αλλα το παραπανω trailer μαρεσε και πολυ μαλιστα οπωσδηποτε θα την δω οταν κυκλοφορησει.
 
Τι γίνεται θα κάνουν remake στα πάντα;;!
 
Η σειρα ηταν οικογενειακο sitcom γι'αυτο και ολη η πιτσιρικαρια των αρχων 80s (σημερινοι 45αρηδες-50αρηδες) την λατρεψε παγκοσμιως.Ηταν πολυ light για τα σημερινα δεδομενα αστυνομικης σειρας.Αρκει να λαβει κανεις υποψιν του οτι σε κανενα επεισοδιο αστυνομικος δεν χρειαστηκε να πυροβολησει (μονο σε δυο επεισοδια αν θυμαμαι καλα απλα χρειαστηκε να το βγαλει απο τη θηκη για εκφοβισμο),και ειδικα οι 2 πρωταγωνιστες.Ειχε στοιχεια χιουμορ,lifestyle (παραλιες,σκι,ωραιες γυναικες,αυτοκινητα κλπ) και ολιγον τι ηθικοπλαστικα διδαγματα.Ο Larry Wilcox δεν επαιζε στην 6η σεζον γιατι τσακωθηκε με τους παραγωγους επειδη ο Eric Estrada εχαιρε περισσοτερης εκτιμησης απο τα ΜΜΕ.Kai o Estrada δεν επαιξε σε μερικα επεισοδια της 4ης σεζον για συνδικαλιστικους λογους.Δεν θυμαμαι να εχει παιχτει ποτε στην Ελλαδα σε επαναληψη.Στο εξωτερικο,ειδικα στις ΗΠΑ,υπαρχουν καναλια που συνεχιζουν και δειχνουν την σειρα.Η δε ταινια του 2017 ηταν απατη τελειως,που το μονο κοινο με τη σειρα ηταν τα ονοματα των πρωταγωνιστων στην ταινια και οτι ηταν μοτοσυκλετιστες αστυνομικοι.Κυκλοφορει ολοκληρη η σειρα σε DVD στο Amazon.
 
Οι σκηνες που βλεπαμε ειχαν γυριστει ημερα καθως απαγορευοταν βαση νομου τοτε να κυκλοφορει αστυνομικος με μηχανη την νυχτα στα Highways.
 
Οι σκηνες που βλεπαμε ειχαν γυριστει ημερα καθως απαγορευοταν βαση νομου τοτε να κυκλοφορει αστυνομικος με μηχανη την νυχτα στα Highways.
Οντως,εχω ξαναδει προσφατα τη σειρα και δεν θυμαμαι ουτε μια σκηνη νυχτερινης περιπολιας των 2 πρωταγωνιστων..Και καποιες νυχτερινες σκηνες καταδιωξης ηταν η με ΙΧ η με αλλα περιπολικα,οχι ομως με τις μοτοσυκλετες.
 
Μια μαπα ηταν το remake (η μαλλον η μεταφορα της σειρας σε ταινια).
Ξεκινησα ενα πρωι να το δω (ετσι απο ''σεβασμο'' στην αρχικη σειρα) αλλα μετα απο λιγα λεπτα το παρατησα.
Περιστροφο 6ιντσο ο αλλος και με μαυρη στολη, μουσια, ναι καλα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα