Περι 65αρας TV και τα σχετικα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Chris27
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
To χαμπακι 3 θεσεων μια χαρα με καλυπτει. Τωρα για hdd εχω και docking station με εξωτερικη τροφοδοσια. Μερσι πολυ για τις πληροφοριες, φιλε μου.

Λοιπον το "μεγαλειωδες" εργο τελειωσε. Καλωδια, κεραιας, ρευματος, hdmi για το dvd player, usb για το χαμπακι και αναμονη για πιθανη συνδεση με ενισχυτη, καρφωμενα στην TV. Καναλακι απο την TV μεχρι το τραπεζακι απο κατω, ολα μεσα, καπακι, μπροστα το ηχειο και δεν φαινεται τιποτα. Το τραπεζακι δεν ειναι αυτο που θα μπει. Εχω παραγγειλει καδρονια ταβλες στα μετρα μου για να το μονταρω, εγω ο μαστορης. (το της φωτο, ειναι αυτο που ειχα την μπαουλεξ 33αρα, ασηκοτων κιλων). Στο ιδιοκατασκευης τραπεζι απο κατω στην μια μπαντα θα μπουν ενισχυταδες, προενισχυταδες, 5δισκο sony cd player και tuner. Στη μεση, κενο γιατο θωρικτο Rel Strata II (ειμαι της παλαιας σχολης, ηχομπαρες, class D amplifiers κι αλλα τετοια μοντερνα ηχοσκουπιδια, εγω σπιτι μου δεν βανω). Στην αλλη μπαντα τα βυνιλια, ετσι για την ρετρομαγγια, εχω ξεμεινει απο πικαπ.
Δεν ξαναπερνω, γιατι μετα θαχουμε μαρμαρινα ραφια, ακιδες για μηχανικη αποσυζευξη, αλφαδιασματα, βελονες κατ" επεκταση λαμπατο ενισχυτη, magnepan ηλεκτροσταικα (δακρυσα γμτ) κτλ, αστο να παει στο διαολο να παει, δεν θελω να ξανακυλισω στα σκληρα, καλα ειμαι τοσα χρονια στη μεθοδονη (PC), οπως ελεγε και η Ματουλα, θιος σχωρεστην.
Θενκς μπουδες για την βοηθεια.

Συνημμένα

• 1743309788658.jpg
    1743309788658.jpg
    1,3 MB · Προβολές: 6
  • 1743309831065.jpg
    1743309831065.jpg
    1,2 MB · Προβολές: 7
Πίσω
Μπλουζα