Πικάπ USB!!!!

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
209
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69976113&product=989193

Φρέσκο για μετατροπή βινυλίων σε wav ή Mp3 αρχεία!!!!

Απίστευτό. Καραmust για όποιον διαθέτει σπάνια βινύλια και θέλει την αθεντικότητα του αναλογικού ήχου ακόμα και στα mp3s του!!!!!!!!
 
Απίστευτο!!!

να είσαι καλά φίλε μου, εψαχνα κάτι τέτοιο!!!
 
Πολύ καλό το πικάπ αλλά πιάνει αρκετό όγκο..Το θέμα είναι αν αξίζει να μπεις σε αυτήν την διαδικασία ιδικά τώρα που μπορεί ο κάθε ένας να βρει οποιοδήποτε τραγούδι εύκολα και γρήγορα...Ίσως για πολύ σπάνιους δίσκους που δεν υπάρχουν πουθενά να αξίζει όπως είπε και ο Pookyman...
 
Είχα κι εγώ ένα φτηνό πλαστικό πικάπ (με 50 ευρώ)και δυστυχώς ήταν τελείως μάπα. Τώρα έχω ένα pro-ject debut III (www.project-audio.com) με προενισχυτή cambridge audio 540 PP www.cambridgeaudio.com , όλα μαζί 360 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις, ότι πληρώνεις, παίρνεις. Είναι "αληθινό" πικαπ (με ρύθμιση tracking και antiskating). Για να κάνεις από βινύλιο mp3 & wav, το συνδέεις στο line in της κάρτας ήχου, και κάνεις ψηφιακή ηχογράφηση με το audacity. Μπορείς μάλιστα να ρυθμίσεις την δειγματοληψία και το bit (πχ 16 bit). Αν έχεις και κανένα γουώκμαν με κασσέτα μπορείς να μετατρέψεις κασσέτα σε ψηφιακό φορμά. Η ποιότηττα είναι πολύ καλή, ικανοποίησε ακόμη και το καταστηματάρχη που μου πούλησε το στέρεο, που είναι πολύ ψαγμένος (έκανα την λιλιπούπολη mp3).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πήρα αυτό ακριβώς το πικ απ από το πλαίσιο αν και είχαν μόνο εκθεσιακά κομμάτια,λίγες μέρες μετά στάλθηκε πίσω για επισκευή... (θα μου πείτε καλά να πάθω που πήρα εκθεσιακό,ήταν όμως σε πολύ καλή κατάσταση και ήταν και στα λεφτά που ήθελα να δώσω)
 
αισχος !!!απλα απαραδεκτο ..οσο για το project debut III το εχω και εγω και μπορω να πω οτι ειναι ενα τιμιο πικαπ..παραπολυ καλο
 
Πίσω
Μπλουζα